Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dzieci w zlobku

Polecane posty

Gość gość

Witam.Czy jestescie za oddawaniem dzieci do 3 lat do zlobka czy wolicie tradycyjne metody jak byc z dzieckiem w domu lub opieka dziadkow?Ja osobiscie mysle ze nie powinno sie oddawac tak malych dzieci do zlobka gdyz takie jeszcze roczne dziecko potrzebuje mamy lub dziadkow.Bliskich mu osob niz przebywanie z innymi dziecmi przez 8 gozin.

Niektórzy nie mają tego luksusu aby zostawic dziecko z dziadkami, czy samemu zostać w domu. Po za tym dzieci dobrze rozwiajaja sie wsrod rowniesnikow. Oczywiście wszystko zależy od dziecka. Niektore dzieci nie nadają sie do żłobka.

Gość gość
Nie wiem w jakiej sytuacji musialabym sie znalezc,by dziecko do zlobka oddac,jestem zdecydowanie na nie jesli chodzi o ta instytucje

Gość gość
Żłobki sa fajne. W każdym teraz bachor ma przesrane bo opiekunki ich leją albo wiążą łapy i giry. Beka na 102. A mamuski sie trzesa nad smrodami.

Gość gość
Jestem przeciwniczka żłobków . Uważam ze do 2 lat dziecko powinno być w domu z rodzicem ,babcia, niania .

Gość gość
Oj prawie kazda niania potrafi tez takiemu gowniarzowi ostro przylac. I dobrze, ktos musi wychowac te porzucone przez starą i starego smarkacze.

Gość gość
Państwo mogloby sponsorować 2 letni macierzyński

Gość gość
Państwo woli wydać 7 mln na spot o 10-cio leciu Polski w UE niż dać złamany grosz na polskie rodziny z dziećmi :(

Gość gość
No i dobrze sa ważniejsze rzeczy niz biedne bachor i ich pasożytujacy rodzice. Przykład dali po 1000 tym rodzicom niepełnosprawnych bachorow kosztem polskich drog. Paranoja.

3 latek to już duże dziecko. Jak najbardziej można zapisać do żłobka. Będzie miało kontakt z innymi dziećmi oraz zapewnioną zabawę.

Gość gość
Oraz klapsy na dupsko od opiekunek. Dobrze ze te zlobki trzymaja klase.

Gość gość
Jakbym pracowała w żłobku to bym lała niegrzeczne stwory, bo jak stary i stara maja bachora w dupsku i oddaja do żłoba to ktos musi wychowac te bezpańskie dzieciory.

Gość gość
W ostateczności wolałabym dać dziecko do żłobka niż mojej teściowej. Mogłaby mu zrobić krzywdę.

Gość gość
A ja myślała ze gimg***o jeszcze w budzie. A tu prosze gimbusiara siedzi i bajki tworzy

Gość gość
Jaka krzywde moglaby zrobic dziecku babcia? Na leb upadlas idiotko? Jakby mu klapsa dala to sie cieszyc powinnas i dziekowac a nie takie brednie tu wypisywać

Gość gość
Idiotką to jesteś chyba ty. Moja teściowa ma zaniki pamięci i mogłaby zrobić mu krzywdę. Myślisz, że wszyscy są zdrowi?

Gość gość
Te piszące o bachorach i że najlepiej je lać to nikt inny tylko nasze ukochane sraczki-staraczki, którym żal du/pę ściska, bo zostały same bezpłodne torby, w sumie to żal mi was. Co zakończyłyście już dyżur na śluzikach, testowaniu i serduszkowaniu i teraz trza se ulżyć? adoptujta se albo psa kupcie jełopki jałowe.

Gość gość
bachory najlepiej lać, śmieszne to było jak pokazywali ten żłobek gdzie wiązali im rece i kneblowali

Gość gość
Oddalabym wiele,żeby móc zostać z moją córką w domu,ale niestety nie damy rady z jednej pensji i niestety będę musiała ja oddać do żłobka. Babcie dzięki rządowi jeszcze pracują,więc to też nie wchodzi w grę.

Gość Wesoła Mama
Ja moją zabę po rodzicielskim i wykorzystaniu zaległego urlopu oddam do żłobka, troche z musu, ale tez mysle, ze sie mocno uspołeczni. Chciałabym z nią spedzic wiecej czasu, ale jest jak jest. Ale 3 - latki do przedszkola to już koniecznie!!!

Gość gość
slyszalam ze dzieci sie przez to szybko rozwijaja.staja sie samodzielne

Gość gość
do żłobka to raczej 2latki

Gość gość
Jestem nianią już trzeciego chłopca i nigdy żadnemu nie dałam klapsa. Myślę, że zapewniam mu lepszą opiekę niż w żłobku.

Gość gość
To słabą jesteś nianią skoro nie umiesz wychować dzieciaka jak trzeba. Nie dajesz mu klapsów, rodzice pewnie tak samo głupio mądrzy i rośnie nam kolejny niewypał. Cóż przyszły kwiat młodzieży polskiej... żenada

Gość gość
tylko WYRODNE MATKI oddaja dzieci do zlobka. nigdy nigdy przenigdy nie oddalabym malutkiego dziecka w obce rece. z takich dzieci wyrastają psycho i socjopaci !!!!!

Gość gość
e tam dobrze im że idą do żlobka, trochę ich tam nauczą cierpliwości bo w żlobku raczej nie latają co chwilę do byle płaczu i dzieciak musi się nauczyć hamować byle wycie

Gość Germionkaaa
moja córka odkąd skończyła 2 latka chodzi do złobka. nie mam z kim jej zostawić a opiekunka to polowa mojej pensji... chodzi do malego, prywatnego zlobka,chora byla raz (maly katarek),ona sama uwielbia zlobek,rano sama sie ubiera i ponagla mnie zeby isc. mam porownanie,bo starszy syn byl ze mna 3 lata w domu i uwazam ze corka tylko na zlobku zyskala

Gość gość
a ja nie popieram oddawania takich maluszków do żłobka

Gość gość
a ja popieram, szkoła życia od małego im się przyda, przynajmniej nie będą wypieszczone