Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochałem się w niej

Kobieta którą kocham przestała się odzywać odkąd wie że mam żonę

Polecane posty

k****, ponad rok robiłem podchody do niej, ale o żonie powiedziałem dopiero teraz, tak wyszło, była bardzo niedostępna i nie było jak, dopiero niedawno się zbliżylismy, tzn. więcej rozmawiamy, powiedziałem,z e mi sie strasznie podoba, no i ze mam żonę. przestała się odzywać, nie odbiera, nie odpisuje kocham ją i tak tgeo nie zostawię co ja poradzę na to, ze oszalałem na jej punkcie

tak, jest madra, wspaniała, cudowna ale nie odpuszczę jej, po prostu pierwszy raz w życiu czuję, ze oddałbym życie za kogoś

Gość doopa blada
zjeeeb totalny

Zostaw te biedną kobietę w spokoju i nie zawracaj jej d**y swoją załosną osobą.

nie zrobię tego na tą kobietę czekałem całe życie dopiero przy niej czuję, ze wszystko ma sens i wszystko jest na swoim miejscu

Gość gość
i z tego powodu wlazłeś na kafe, żeby pojęczeć?

Rozwiedź się z żoną i później zawracaj jej głowę. Pewnie żona Cię nie rozumie, co? A to małżeństwo nie ma sensu i wasze pożycie seksualne leży w gruzach (od roku) ple ple ple.

nie ma mnie w d***e, odpisywała na smsy, odbierała telefon, nikt jej nie zmuszał, ale po tych słowach totalny krach

Jak nie wyjdzie z tekstem kubka to mozesz jej ewentualnie sciemniac ze zona cie bije i g****i

Gdybyś był porządnym facetem nie oszukiwałbyś żony :) Gdybyś był trochę mniej porządnym facetem, ale nie świnią i przydarzyłaby Ci się miłość życia po ślubie po kolei powinno to wyglądać tak, że rozwodzisz się z żoną a potem oglądasz za tą Twoją wieeeeelką miłośćią :) a toco Ty robisz jest bez klasy i w ogóle pokazuje jakim jesteś zeram

wiem, że taka powinna być kolejność, ale ja jestem 15 lat od niej starszy i raczej wątpię, że ona chce związku ze mną. jednak gdybym tylko dostał jakiś znak od niej to nic by mnei nie powstrzymało, ale ona zawsze z dystansem, miła, czarująca, cudowna, ale z dystansem. oszaleję bez niej

Właśnie o to chodzi :o Skoro nie kochasz żony i szukasz innej dlaczego nie rozwiedziesz się, tylko najpierw zapewniasz sobie inną babę, żeby nie zostać na lodzie?

Gość gość
jak chcesz tego dokonas skoro jak piszesz nie odbiera i nie odpisuje

skad mozesz wiedzieć czego chcę zalezy mi na niej od samego początku, to juz prawie 2 lata, ale była totalnie niedostępna, a teraz jest dużo lepiej niż na początku, wiem że musiałbym jeszcze długo popracować, aby ją przekonac do siebie, ale teraz to widze, ze wszystko spalone. kocham ją jakbym chciał 'd**y i cycków' to nie czekałbym tyle lat na nią.

nie wiem co zrobię, pracujemy razem na zleceniach, więc szansę mam

pewne jest tylko jedno, ze kiedyś będę mógł ją przytulić i swobodnie powiedziec kocham i zrobię wszystko by to słowo usłyszeć od niej

Gość gość
po ile macie lat?

Gość gość
Absolutnie nie rozwodz się,przeciez możecie zostać przyjaciółmi.Nie wolno niszczyć rodziny przez zauroczenie w innej kobiecie.

tak czekałem z żoną żyjemy obok siebie od lat, każdy ma swoje życie ona tylko się nazywa moją żoną, to pusta nazwa

wie, nie bój się a seks mamy parę razy w roku mechaniczny

:D teraz mnie rozśmieszyłeś :D seksisz się z żoną "mechanicznie" :D idź cieciu, w końcu zostanie ci jedynie wibrator :p będziesz mógł go sobie mechanicznie umieścić we własnej d***e :p