Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochałem się w niej

Kobieta którą kocham przestała się odzywać odkąd wie że mam żonę

Polecane posty

Aha ok czyli kochasz te kobiete ale zdradzasz ją ze swoją żoną pare razy w roku. OK 🖐️

nie zdradzam jej, odkąd się poznaliśmy i rozmawiamy nie miałem seksu z żoną

Tak? To powiedz żonie że zakochales sie w innej. A nieee wybacz przeciez nie mialby ci kto robic obiadu i sprzatac domu czyz nie? Za wygodnie ci. Skoro tak deklarujez ze oddasz z nia zycie to nie bedzie dla ciebie problemem oddanie zonie mieszkania.

No tak :) ale przecież żonie przysięgałeś że będziesz z nią na zawsze...itd Ile w takiej sytuacji znaczy Twoje słowo? :) I po co zadawać się z kimś kto obiecuje a potem olewa, skoro pełno jest innych wolnych facetów , którzy nie łamią danego słowa i którym można wierzyć:)

Gość gość
wlasnie dlaczego nie powiesz zonie o innej kobiecie,tej miales odwage powiedziec a zonie juz nie bo skonczy sie mechaniczny sex

Przypuszczam, że może :D żona mu spowzedniała i szuka urozmaicenia...ale na 99% nigdy nie odważy sie odejść od żony bo to jest jednak coś co już ma i z tego nie zrezygnuje, szuka tylko glupiej, żeby sobie życie urozmaicić na boku :D

fakt wygodnie mi, dużo pracuję i tak mi łatwiej a jak przyjdzie co do czego to żonie oddam co bedzie chciała bardzo dobrze zarabiam, poradze sobie

Miej chodz ta odrobine szacynku do zony i powiedz jej bo biedna nie widzi ze rogami rysuje wszytsskie sciany w waszym domu

i co z tego ze przysięgałem, przysięgałem ale to było wiele lat temu i wypadało juz ułożyć sobie życie, wszscy sie zmieniamy, uczucia też ewoluują, gadacie jakbyście z choinki spadły

kinga wypisujesz coś i sama zanosisz sie od śmiec*****akieś kompleksy masz czy co

to ty spadles z choinki jezeli myslisz ze mloda kobieta zainteresuje sie o 15 lat starszym starym prykiem z mietka palka

Skoro twój związek jest fikcyjny i uniemożliwia Ci szczęście z inną kobietą, to dlaczego przez 2 lata NIC nie zrobiłeś. Albo jesteś totalna pierdołą, ale obstawiam, że po prostu lubisz sobie pofantazjować o innej, żenujące jest tylko uzywanie w tym kontekście słowa kocham.

moja pałka jest super sprawna a ta kobieta była właśnie zainteresowana najgorsze mam juz za sobą teraz muszę obmyslić plan, co dalej nie oddam jej nikomu, nie pozwolę jej zniknąc z mojego życia

A skad wiesz czy przypadkiem w tej chwili mlody ogier nie nabił jej na swoją dzide? :D

naprawdę jesteście jak z choinki, 90 procent małżeństw tak wygląda, a wy nagle chcecie mi wjechać na ambicję, nie tędy droga, żyję juz troche i widzę co się dzieje i jak wszytskie małżeństwa wygladają nie zależało mi na rozwodzie, bo i tak żyjemy jakbyśmy ten rozwód juz dawno mieli

wiem

i znowu ten rechot żałosna jesteś nie mniej niż ja

dokładnie i te marzenia zaprowadzą mnie na szczyt

gadaj zdrów zazdrosna dzieweczko jesteś pewnie sama jak palec, zaden cię palcem nie chce tknąc to co ci zostało, musisz tu wylewac swój jad śmiało, ja też się śmieję z takich jak ty

ale jej szambo urządziłeś... ale nie martw się, jesli ujeżdża ją młody jędrny ogier - to na pewno tylko "mechaniczny sex" - nie musisz byc zazdrosny przez 2 lata się nie rozwiodłes - to i przez nastepne 20 sie nie rozwiedziesz, ale i ona w końcu obniży swoje wymagania i wróci do Ciebie, co prawda ona w międzyczasie weźmie ślub, żeby odreagować złe doświadczenia, ale to przeciez nie przeszkoda w tworzeniu waszego fantastycznego związku! Szkoda, że mi nie trafił sie tak fantastyczny partner ja Ty! Zawsze marzyłam być okłamywana, zdradzana i zastanawiac się jak to możliwe, ze trzeba leczyć grzybicę skoro zachowuję higienę i mam "stałego" partnera. Jak ona mogła pogardzić tako dobrością. Niewdzięcznica!

Gość gość
facet,jestes nieodpowiedzialnym człowiekiem,przysięga nic dla ciebie nie znaczy,myślisz fiutem,jestes zwykłym dupkiem ciekawa jestem,jak poczułbyś się,gdyby się nagle okazało kilka lat po ślubie,,ze żona ma kogoś na boku od 2 lat,czułbys sie pk? dlaczego żonie nie powiesz ,że masz dziwkę na boku?????

Mam faceta a siedze tu dla rozrywki. Denerwuje cie dla zabawy a ty nawet zwyklego trollingu nie zauwazasz. Oszczedz tamtej pannie zycia z debilem :D

rozwódka swoje doświadczenia to opisuj na swoim temacie

"musisz tu wylewac swój jad śmiało, ja też się śmieję z takich jak ty" mozesz się śmiac i ze mnie i z koleżanki, ale tamtą dziewczynę to dopiero ośmieszyłeś...