Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Możecie polecić sprawdzona wróżkę

Polecane posty

Gość gość

Podkreślam sprawdzona taka która potrafi powiedziec co bedzie w przyszlosci... Prosze o odpowiedzi osób ktorym sie sprawdziło. Niestety po szperaniu w internecie zauważyłam ze wrozki same sobie piszą pozytywne komentarze... Szukam osoby która naprawde ma dar a nie tylko robi to bo to jej hobby albo zródło utrzymania

Gość gość
Nie ma sprawdzonych wróżek, wszystkie to zwykłe naciągaczki. Im szybciej to pojmiesz tym lepiej dla Ciebie i twojego portfela.

Gość gość
wróżbita David,

Gość gość
Macie jeszcze jakies propozycje? Moj szwagier kiedys był u takiego faceta co mu przepowiedziała przyszłość i sie sprawdziło naprawde duzo, jednak ten facet juz nie żyje prawdopodobnie. Wiec sa ludzie ktorzy maja dar.

Gość gość
Prosze o propozycje

Gość gość
Agnieszka Bruzgo

Gość gość
Prosze o odpowiedzi

Gość gość
Nikt nie poleci ?

Gość gość
ja mam sprawdzona wrozke - naprawde potrafi powiedziec wszystko, mowi co bylo przed ( wszystko sie zgadza) co jest i co bedzie pozniej mi bardzo sie podoba jak wrozy namiar do strony www.wrozka-ewa.com

Gość gość
ja mam sprawdzona wrozke - naprawde potrafi powiedziec wszystko, mowi co bylo przed ( wszystko sie zgadza) co jest i co bedzie pozniej mi bardzo sie podoba jak wrozy , ma dar , namiar do strony www.wrozka-ewa.com

Gość gość
W wieku pięćdziesięciu lat czułem że przegrałem życie. Samotny, kiepsko zarabiający mężczyzna bez żadnych pasji - tak wyglądałem. Dzięki wróżce Dianie odkryłem jednak niesamowite rytuały,które powoli zmieniają moje życie i wierzę że za kilka lat będzie ono zupełnie inne.