Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hr czy pr

Prywatne uczelnie wszystkie takie drogie?

Polecane posty

Gość hr czy pr

Czy ktoś studiuje na prywatnej uczelni. Wybrałam jedną uczelnie, ale czesne mnie dobiło prawie 9 tysięcy złotych za rok . Czy wszystkie prywatne uczelnie są takie drogie?

Dlaczego wybrałaś prywatną? Oferuje kierunek, którego nie ma na państwowych uczelniach? Bo jeśli nie to nie widzę większego sensu w takim wyborze.

Gość hr czy pr
Jest w pierwszej trojce w Polsce, jeśli chodzi o konkretny kierunek plus można "rozłożyć" studia na 1 i 2 stopnia. Chyba,że znacie państwową uczelnię, gdzie psychologia jest niejednolita?

Gość gość
9 tysiecy? to moze swps? drozyzna ale uczelnia super :) na pewno sa tansze , ale po co isc do jakiejs byle jakiej?prestiz kosztuje, polecam uczelnie: kozminski, swps, japonska szkola i lazarski, te 4 prywatne sa naprawde swietne

Gość selweczka8
Ja bym jeszcze do tych lepszych uczelni prywatnych dodała Wyższą Szkołę Nauk HUmanistycznych i Dziennikarstwa w Poznaniu. Aktualnie studiuję i czesne wcale nie jest takie wysokie - czasami o wiele niższe niż te jakie płacą moi znajomi na państwowych i innych prywatnych. Co do poziomu nauczania to raczej wysoki. Czasami jest ciężko ale świadomość, że uczą nas ludzie na co dzień związani z zawodem bardzo motywuje.