Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie wiem czy kupić rowerek biegowy POMÓŻCIE

Polecane posty

Gość gość

zastanawiam się nad kupnem rowerku biegowego cóka w lipcu skończy 3 lata co radzicie ?

Gość gość
Tez mialam ten dylemat,w koncu kupilam i zalowalam bo syn wcale nie byl i nie jest nim zainteresowany,w koncu kupilismy mu normalny rower i w ciagu tyg.nauczyl sie jezdzic na dwoch kolkach

Gość gość
A tamten stoi w szopie w ogrodku i nie wiem co z nim zrobic mowa o biegowym.

Gość gość
a jaki rowerek dkładnie kupiłaś ? ile twój syn ma lat ? i ile cali mają kółka ?

Gość gość
mój synek ma dwa latka i 9 m-cy. dostał taki rowerek w zeszłym roku. dopiero niedawno zaczął na nim jeździć i jest zachwycony, nawet "motorek" czyli rowerek 3 kołowy poszedł w odstawkę. podobno potem łatwiej jest dziecku zacząć jeździć na zwykły rowerku bez dodatkowych kółek, jestem w stanie w to uwierzyć jak widzę co młody na tym wyczynia.

Gość tooo jaaa akutorka
to może ja odkupię ? :) za połowę ceny ?

Gość gość
to chyba zależy od dziecka :) mój uwielbiał i nadal lubi biegowy, dzięki biegowemu szybko zaskoczył jazdę na 2 kołach, ale dopiero teraz jako 3,5 latek, rok temu nie miał sił do pedałów, za trudno mu było to połapać a na biegówce szalał ile wlezie :) ja polecam biegowy najzwyklejszy może być drewniany ale być moze nie każde dziecko lubi ten rodzaj zabawy

Gość gość
Syn mial okolo 3 lat jak mu ten biegowy kupilismy nie wiem dokladnie ile cali maja kolka jakos 11 albo 12 teraz syn ma 5 lat i mowie tamtym biegowym prawie wcale sie nie bawil wolal i woli tradycyjny rower.Biegowy bym chetnie komus oddala ale nawet nie mam komu,nie mieszkam w Polsce

Gość gość
25.04.14 [zgłoś do usunięcia] tooo jaaa akutorka Ja bym Ci go za darmo oddala,ale przesylka wiecej wyniesie niz sam rower

Gość tooo jaaa akutorka
no właśnie każde dziecko jest inne. moja zasuwa na trójkołowym ale to kompletny badziew więc rak myślę że nawet na 12 calowym tradycyjnym rowerku dała by radę ale za rok już będę musiała kupić nowy. a 300 czy nawet lepiej wydwać na rowerek to też mi się nie uśmiecha żeby to chociaż na 2 sezony a nie na 1 ;/

Gość tooo jaaa akutorka
014-04-25 20:28:48 [zgłoś do usunięcia] gość 25.04.14 [zgłoś do usunięcia] tooo jaaa akutorka Ja bym Ci go za darmo oddala,ale przesylka wiecej wyniesie niz sam rower --------- a skąd jesteś ? moze z moich nie dalekich okolic :)

Gość gość
Mieszkam w Cromer-Anglia

Gość gość
ja kupiłam używany biegowy za 50zł, a teraz z pedałami używany za 35zł nie żal mi że mały się na nim wywraca i że na 1 sezon :) rowerki w super stanie :) polecam zakup używek, z reszta nowe biegowe rowerki biegowe widziałam kilka dni temu w decathlonie po 180zl a w carrefourze drewniane po 89zł to nie są jakieś duże pieniądze, z pedałami rowerki są droższe ale też za 199zl idzie kupić fajny rower z masą akcesoriów

Gość gość
w biegowym co u nas miało duże znaczenie to pompowane koło, piankowe jakoś nie przemawiają do mnie ani w wózku ani w rowerze:D na pompowanym jest lepsze wyczucie podłoża

Gość gość
kupiłam biegowy jakies dwa tyg temu, synek nauczył sie jezdzic w kilka dni. w maju skonczy 2 lata.