Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Imię mojej wnuczki

Polecane posty

Gość gość

Moja strunowa synowa jest w ciąży. Chce mieć wnuczkę. Zaproponowałam im imię Agatka, a oni nawet nie chcą słuchać o tym. Jeszcze nie wiadomo kto to będzie, ale ja czuję, że dziewczynka. Oni uparli się na Sarę i nie chcą słuchać o innym imieniu dla dziewczynki. Jak im przemówić do rozsądku ? Skrzywdzi dziecko jeśli nazwie ją Sara.

Gość gość
powiedz jej, ze co drugi pies ma na imie Sara. Agatka 100% ladniejsze!

Gość gość
Agata to bardzo brzydkie imię, na prawdę ta Sara choć niezbyt ładne to jednak lepsze, nigdy bym dziecka nie skrzywdziła Agatą która nogą zamiata

Gość ex_debill_zaryczy_soon
wnuki w gimnazjum? hmmm jakie te dzieci do przodu, nono

Gość gość
To nie Twoje dziecko ,Ty mialas juz wybor imienia dla swojego syna,wiec o co chodzi?? Nazwa dziecka jak beda chcieli .

Gość gość
a zresztą co ty się wpierniczasz? to jej dziecko więc może nazwać nawet Nikola. te stare teściowe nie mają co robić tylko się wpierniczają w nie swoje sprawy, miałaś swoje dzieciory? miałaś! no to mogłaś je nazwać jak chcesz, a od synowej nie wymagaj żeby aprobowała twoje widzimisię

Rodzicom daj ty lepiej spokój. Pokochaj człowieka, a będzie cię człowiek kochał... bez względu na imię.

Gość gość
wszystkie teściowe są powalone na dekiel, myślą, że jak ich synek się ożenił to mogą się wpierniczać do woli, wcześniej udawały, że są takie kochane żeby tylko ktoś ich synalka wreszcie wziął, a potem już nie mają swojego życia i się wpierdzielają krowy jedne. jak ja bym chciała żeby moja teściowa nie byłą jeszcze wybrakowana i mogła zajść w ciąże, chociaż by się sobą i dzieciskiem zajęła wredna baba

Gość gość
Nie wtrącaj się stara raszplo. Miałaś swoje dzieci, odchowałaś to teraz się nie wtrącaj.

Gość gość
co to jest strunowa synowa???

Gość gość
babcia Sara świete imie- powinnas sie cieszyc :p

Gość gość
Mi się to imię nie podoba. Jak ja będę mówić do mojej jedynej wnuczki ? Mam 4 wnuków więc chciałabym żeby moja wnusia była wyjątkowa i nosiła piękne imię.

Gość gość
A kogo to obchodzi jakie imię Ci się podoba stara, wścibska suko? Daj im żyć i wpieprzaj się do swojej córci .

Gość gość
gowno cie to powinno obchodzic, jakbym byla twoja synowa i to przeczytala to bys nawet obejrzec dziecka nie mogla, a pozatym Agata Agaciocha to wstretne imie

Gość gość
ciekawe czy autorka swojej teściowej by posłuchała :-D

Gość gość
Kolejna nawiedzona teściówka:O daj im żyć po swojemu i nie wtykaj ryja do nie swojego dziecka małpo wścibska

Gość gość
agaciocha jest brzydkie w uj imię

dla corki tez mialam Sara :P urodzil sie syn, wiec zametu nie bylo, ale jak powiedzialam rodzicom i mezowi to sie pluli :P ale jesli bym miala corke to i tak nosila by takie imie mimo wszystko, jestem tego pewna.

Gość gość
Kolejna nawiedzona teściowa... zrób se dziecko i sobie nazwij jak tam chcesz, uj kogo obchodzi jakie imię ty chcesz. Pamiętaj, im mniej się będziesz odzywać tym więcej dla nich zrobisz dobrego

Gość gość
a kto to jest "strunowa" synowa?

Gość też teściowa
Nie rozumiem tych dzisiejszych kobiet. Strasznie wymyślne imiona nadają i po co to? Moja synowa tez urodzi córkę i nie wiem jak mam wpłynąć na nią aby nadała normalne imię. Proponuje Zosia lub Kasia, a ona sobie wymyśliła Zoja! No co to za imię. Próbuje z synem rozmawiać, ale mówi, ze mu sie podoba Zoja. Przecież to krzywda dla dziecka. Już powiedziałam, ze jak tak dadzą wnuczce na imie to ja będę wołać Zosia to się synowa obraziła. Ale przecież dziadkowie mają prawo uczestniczyć w wyborze imienia dla wnuków.

Gość gość
U nas to mój syn wymyślił tą Sarę. Bo jemu się podoba.

Gość gość
Też teściowo nie, nie mają. I radzę Ci nie wpierniczać się w życie młodych, bo Cię w końcu z niego wywalą. Moja teściowa też mi d**ę truła Asia, Asia ma być. Jak się córka urodziła to nie zwracała się do niej imieniem jakie jej nadaliśmy tylko "Asia". Teraz ani jej ani nas nie widuje.

Gość gość
A ostatnio od syna usłyszałam ,,Mamo nie wysilaj się i tak będzie Sara jeśli będę miał córkę"

Gość też teściowa
A dlaczego mieli by mi zabronić sie z wnuczka widywać? Mieszkamy blisko więc to nie problem. A przecież nie mogą mi zakazać. Syn by na to nie pozwolił. Przecież trzeba sie odezwać gdy chcą dziecko skrzywdzić.

Gość gość
Jesteś chora psychicznie. Oczywiście, że mogą zabronić Ci kontaktów z dzieckiem, a jeżeli Twój synuś nie potrafi kazać Ci przestać się wtrącać w ich życie, to jest z niego c**a i maminsynek.

Gość też teściowa
Mam prawo widywać własną wnuczkę. Jakby mi zabronili to poszłabym do sadu i sąd przyznał by mi widzenia.

Gość gość
Psycholka. Może jeszcze będziesz im dyktować jakie mają kupić łóżeczko, wózek, pościel, ubrania, kosmetyki, pieluchy, itp. ?

Gość też teściowa
Nie będę im dyktować. Ale chyba mozna skorzystać z doświadczenia mojego życiowego. Łóżeczko i pościel to nie jest problem wybrać i kupić, ale imie jest na całe życie i chyba mam prawo wypowiedzieć swoje zdanie na ten temat.

Gość gość
Absolutnie nie. Urodziłaś własne dzieci, nadałaś im takie imiona jakie chciałaś, wychowałaś je jak chciałaś, a teraz są dorosłe i pozwól im decydować za siebie, bo w końcu zamęczysz ich i oddalą się od Ciebie.