Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kama32

kiedy test

Polecane posty

Gość kama32

ostatni okres miałam 2 kwietnia,dziś wykonałam test niestety jedna kreseczka,czy jest możliwość że wykonałam go zbyt szybko???

Gość gość
test robi sie najwczesniej w dniu spodziewanej miesiaczki....

Gość kama32
na niektórych testach widnieje że ''6 dni od zapłodnienia'' kurcze tak bym chciała zobaczyć dwie kreseczki. miesiączke mam dostać 29 kwietnia

Gość przyszła mamusiaaa
Tak, test robi się najwcześniej w dniu spodziewanej miesiączki. Możesz powtórzyć ten test dla pewności, czasem w późniejszym czasie wzrasta poziom tego hormonu ciąży w moczu. Tutaj jest fajna instrukcja jak wykonuje się taki test: http://dumnamama.pl/wykonujemy-test-ciazowy/ Myślę, że warto poczytać.

Gość Morelcia
Jeśli chcesz mieć pewność to zamiast takich testów zrob testy z krwi. Jakoś nie bardzo wierze takim testom ciązowym z aptek, dopiero faktycznie po terminie miesiączki można je stosować. Sama czekałam na ciążę troche. Już łykając Femibion codziennie się zastanawiałam, czy maleństwo już jest w brzuchu. Ale pewność i taką pełną świadomość miałam dopiero jak już zrobiłam testy u lekarza i USG.

Gość gość
Ja też miałam testy wrażliwe od 6 dnia, ale dziwnym trafem żaden nic sensownego nie pokazał przed dniem spodziewanej miesiączki.

Gość gość
dlaczego dajecie się nabierać na testy wykrywające rzekomą ciążę 6 dni od zapłodnienia?

Gość gość
Ja zrobiłam test cztery dni przed okresem i dwie grube krechy pojawiły się w sekundę:) test najtańszy jaki tylko był w aptece:)