Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy jeśli zdradziłam męża i odejde z kochankiem to mamy jakieś szanse na

Polecane posty

Gość gość

spokojne szczęśliwe życie? bo wiem że nie zbuduje szczęścia na nieszczęściu mojego męża, nie mam pojęcia jak to rozegrać żeby mąż nie cierpiał tak bardzo

Gość gość
ile to trwa, że mu nie powiedziałaś jeszcze? macie dzieci?

Gość gość
Myślę że to pierw trzeba było się zastanowić kogo chcesz. Myślisz że ten drugi będzie lepszy. Pomyśl co ma ten kochanek i powiedz mężowi że chcesz żeby taki był szukajcie porozumienia. Może to czego szukasz nie jest dobre .Rozmawiaj z mężem innymi może pomoże Ci to podjąć odpowiednią decyzję.

Gość gość
Ale z cb obłudnica hahaha ....żeby nie cierpiał tak bardzo ...no hahahahaha .

Gość gość
Dziecko dopiero będziemy mieli, jestem w ciąży, nie wiem czy z mężem

Gość gość
No nie .hahahahaha bo pęknę :-P

Gość gość
straszne .Mimo wszystko myślę że powinnaś zostać przy mężu nawet z nie jego dzieckiem ale powinnaś mu o nim powiedzieć.

Gość gość
ale ten wpis że jestem w ciąży to nie mój! My z mężem mamy dwuletnie dziecko ale to jest mega skomplikowana historia, ten kochanek to najlepszy przyjaciel mojego męża i to mąż prosił go o to żeby ten pod jego nieobecność zajął się z nami tzn wychodził np na zakupy, pokazał okolice bo przeprowadziliśmy się do innego kraju itd później on z nami zamieszkał tak że on ma więcej czasu dla mojego dziecka niż mój mąż. Chcę być z kochankiem, dopiero przy nim zauwazyłam że mąż to egoista goniący tylko za pieniądzem

Gość gość
Kurna i miec najlepszego przyjaciela :-[ Kochas Ci pokaze gdzie raki zimuja ,poczekaj . Teraz cacy bo ma co chce ,maz Ciebie utrzymuje a on .....

Gość gość
To jest podręcznikowy przykład babskiej głupoty, cielicha myśli że jak odejdzie to były mąż ich będzie utrzymywał a kochanek walił całymi dniami, będzie miał czas :P

Gość gość
ja pracuje więc mam swoją kasę, głupia sytuacja bo mieszkamy wszyscy w jednym domu. waham się bo mąż jest odemnie starszy 6 lat a kochanek jest rok starszy i boję się że z czasem jemu cos się przestawi i będzie wolał kobietę bez zobowiązań. Ale z drugiej strony daje mi dowody milości i robi sceny zazdrości, ostatnio się rzucał że dłużej nie wytrzyma tego że nadal dzielę łózko z mężem

Gość gość
Szybko okaże się że kochanek niczym się nie różni od męża, a staje się jeszcze gorszy, bo nie odpowiada mu z********anie na cudzą babę i bachora, wtedy wróci do męża ze łzami w oczach i wierszykami o niewyobrażalnej miłości do niego, będzie pieprzyła o tolerancji, wybaczaniu, zasługiwaniu na szansę :P

Gość gość
Scenariusz stary jak świat, powtarzany z pokolenia na pokolenie, każda puszczalska musi osobiście to przejść ;-)

Gość gość
Zastanow sie kobieto niewierna ! Gdyby kochanek byl porzadnym facetem toby został Twoim kochankiem ,co ?!?!?!! Pytam ,a odpowiedz sobie sama .