Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulturysta28

Sex z żoną w 3

Polecane posty

Gość kulturysta28

Uprawiamy z żoną żeby nam sie nie nudziło luzny sex tzn co w sexie to nie przenosimy teg na zycie prywatne mielismy statnio kandydata do 3 starszego emeryta mial67 lat moja sie uparła dodam ze ja mam 28 ona 23 i temu dziadkowi o dziwo stał jak drag i rznelismy ja tak jej sie spodobalo ze starszymi ze w internecie tylko szuka dziadków jak znajdzie zapraza ich i chociaz mowi ze musi im loda zrobic bo jet jej ich szkoda nie powiem bo mam z tego korzysci bzykam inne ostatnio jej kolezanke ale zaczyna mnie to zastanawiac czemu takie dziadki korzystaja na mojej młodej żonie co zrobić jak od tego odbiec?

Gość ciuchcia
najlepiej odbiec

Gość gość
Ja mam 50 I moge do was dolaczyc

Gość gość
P*****lnij to wyjedz w Bieszczady.

Gość gość
Mam wrażenie, że cię fantazja poniosła. Starsi faceci są ok, byłam kilka lat w związku z 50cio -kilkulatkiem (mam 32 lata) i nigdy nie narzekałam. Dobra kondycja, bo od młodości grał w piłkę. A zamiast ostrego seksu miałam takie lizanko, że wystarczyło jak we mnie wszedł i już dochodziłam ;) Teraz jestem z facetem o 4 lata młodszym, kiedyś podzieliłam się z nim fantazją o 2 mężczyznach. Chciałabym aby on na mnie patrzył i się zaspokajał gdy inny mnie bierze. Tak się napaliła na tę fantazję, że o niczym innym nie marzy. A nie powiem bo i mnie to cieszy. Przynajmniej trójkącik z korzyścią dla mnie a nie ja i inna laska - nie mogłabym być z facetem który fantazjuje o innej. Czyli krótko i na temat - jeśli oboje to rajcuje i oboje się na to godzą - seks będzie niesamowity ;)

Gość gość
Miałam seks z młodymi to dobrze nie włozyli i skończyli a gdy był facet 30 starszy to miałam dwa orgazmy w ciągu jednego seksu.Mślałam że zrobi mi z dupci helikopter tak mnie długo rżnął było wspaniale.

Gość gość
Jeśli macie ochotę na faceta z dobrą dużą pałką to dajcie znać. Jestem do tańca i do różańca.