Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem

Polecane posty

Gość gość

10 kwietnia współżyłam z chłopakiem i pękła nam prezerwatywa. Na drugi dzień poszłam do lekarza i dostałam escapelle. Kilka dni później uprawialiśmy z chłopakiem petting. Możliwe, że miał palce brudne od spermy. 21 kwietnia zaczęłam krwawić (czytałam, że to może być przez escapelle albo przez zagnieżdzenie zarodka). Mój cykl ma 28-30 dni. Okres miałam od 2-8 kwietnia. Dodam, że sperma mojego chłopaka często jest przezroczysta. Mam wrażenie, że mam objawy ciąży, takie jak zatwardzenie, wzdęcia, często sikam, boli mnie podbrzusze i jestem senna. Czy mogę być w ciąży?

Gość gość
Wszystko mozliwe

Gość gość
Zapomniałam dodać, że końcówka prezerwatywy wypadła ze mnie jakieś 3 dni temu

Gość kasia0904
Jak to koncówka? to aż tak pękła że Ci tam została;/ jeśli się spuścił to ja bym powiedziala ze jestes w ciąży :) oczywiscie zalezy tood dnia, ale za jakiś czas zrob lepiej test.

Gość gość
no mozliwe no na spokojnie :) www.youtube.com/watch?v=fM3i2-hdbiQ

Gość gość
Nie, nie doszedł we mnie. Było to 3 dni po okresie. Teraz strasznie boli mnie podbrzusze i nie wiem czy to spowodowane zbliżającym się okresem czy ciążą.

Gość gość
zatwardzenia i wzdęcia to objawy problemów gastrycznych, a nie ciąży

Gość gość
Możliwe, tym bardziej, że ostatnio jem tylko jogurty.

Gość gość
Zrób test ;) Ja zrobiłam wczoraj i już się cieszyliśmy jedną kreską, a po 15 minutach pojawiła się druga , bardzo bladziutka. Zrobiłam jeszcze jeden i wyszła tylko jedna..wariujeeee ;c okres mi się spóźnia 12 dni.

Gość gość
dziecko idz sie poucz a nie do sexu jak mnie wkurzaja takie szmaty co zakladaja takie glupawe tematy

Gość gość
Boję się wyniku testu. Jestem dość młoda i nie wiem czy rodzice mi pomogą. Reakcja mojej matki na wiadomość o tym, że pękła prezerwatywa była okropna, sama musiałam iść do lekarza po receptę.

Gość gość
no wiesz, do łóżka mamy nie zabierałaś, więc do lekarza też mogłaś iść sama

Gość gość
Po to jest ta strona, żeby się wyżalić, czy uzyskać jakąś poradę. Jeśli komuś nie pasuje, przecież nie musi tutaj wchodzić. Dziewczyna jest przestraszona i ją rozumiem. Prędzej, czy później musisz zrobić test. Im wcześniej tym lepiej. Może niepotrzebnie się tylko martwisz ;)

Gość gość
kobietki, mam pytanie 13 dni spóźnia mi się okres. dziś czuje bóle w podbrzuszu i jak lekko włożę paluszka to jest mokro, i mam wrażenie że już mi leci krew, a tu nic. czy to przed okresem?

Gość gość
Jak 13 dni spóźnia ci się okres to zrób test ciążowy. Jak wyjdzie negatywny to idź do gina. Z reszta jak pozytywny to też do gina :P do tej pani co jej się spóźnia 12 dni, test ważny przez 5 minut, po tym czasie nie jest wiarygodny.