Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

koleżanka dziewczyny

Polecane posty

Gość gość

W czwartek miałem niedwuznaczną sytuację z koleżanką mojej dziewczyny. Podwoziłem ją samochodem. Całą drogę miała rękę na moim udzie, rozmawialiśmy. Na koniec usiadła na moich kolanach, patrzyliśmy sobie w oczy, rozmawialiśmy i w pewnym momencie zaczęliśmy się całować. Trwało to dość długo, ona potem to przerwała i powiedziała, że jak będę chciał więcej, to żebym zadzwonił. I poszła. Nie wiem, co mam o tym myśleć, to nie fair wobec mojej dziewczyny, ale mam ogromną ochotę na tą jej koleżankę. Co o tym myślicie?

Gość gość
ale masz fantazje :)

Gość gość
Uważam ,że powinieneś zapytać swoją dziewczynę co o tym myśli ...Pewnie będzie zachwycona,że jesteś z nią taki szczery ...Jeszcze dziś zapytaj..

Gość gość
Boże, wiem że nie będzie zachwycona, ale co mam robić, jak fajna dziewczyna sama na mnie wchodzi.

Przeleć ją przynajmniej twoja panna bedzie miala jasnosc czym sie w zyciu kierujesz ;)

Gość gość
może spróbuj na dwie pieczary

Gość gość
brakuje Ci dojrzałości , nie kontrolujesz siebie. Poproś swoją dziewczynę żeby na Ciebie weszła. Powiedz że chciałbyś bliskości

Gość gość
ale to nie chodzi o to , że moja dziewczyna nie przejmuje inicjatywy. Po prostu jej koleżanka jest bardzo atrakcyjna.

Gość gość
ze swoją jestem już 3 lata i co tu dużo mówić, trochę znudziła mi się pod pewnymi względami.

Gość gość
a tak trudno zrozumieć, że dziewczyna może mieć atrakcyjną koleżankę?

Gość Jakie to żenujące
Jesteś głupi, czy naiwny???? Wyobrazni ci nie brak.Nie myśl że ktoś ci w te bajki uwierzył dzieciaku nierozgarnięty!

Gość gość7hihi
Na Twoim miejsu dałbym sobie spokój. Moja kobieta też ma wiele atrakcyjnych koleżanek. Było kilka okazji do zdrad, ale w ostatniej chwili się opamiętałem. Kocham ją i nie chcę jej stracić tylko dlatego że w danej chwili nie mogłem nad sobą zapanować. Żałowałbym tego do końca życia! Nam trudnej zapanować nad popendami.Ale widocznie Ty do swojej nie czujesz nic podobnego. Poza tym co z tej panny za koleżanka skoro robi coś takiego Twojej dziewczynie?