Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co warto obecnie kupować w biedronce?

Polecane posty

Gość gość

Jestem studentką i staram się kontrolować wydatki, blisko mam biedronkę-kupuję tam zazwyczaj mleko, jogurty'naturalne',wodę,herbatę,koncentrat lub pomidory z puszki i warzywa mrożone. Nie wiem co jeszcze zjadliwego polecacie?

Gość student zielona góra
Warzywa lepiej kupić u baby na rynku świeże ostatnio kolega chciał sie popisać umiejętnością gotowania i uraczył mnie mięsem i mrożonymi warzywami - guuwno niesamowite jakbym plastik jadł. Warto kupić energetyka - tani a składniki takie jak w tych rozreklamowanych. Bagietka czosnkowa jest dobra. Nowe chrupki za 1.99 - ostre super do piwa. Polecam też wodę Oaza - nie dość że tańsza 4 razy od niedobrego żywiec zdrój, po którym jeszcze bardziej chce sie pić (szczególnie smakowych) to w dodatku ma więcej minerałów, ostatnio porównywałem etykiety. Za niektóre rzeczy nie warto przepłacać, w życiu trzeba myśleć ;)

Gość szołapfan
nie kupuję w Biedronce, bo: 1. słaby mają wystrój, taki biedny, żaden high life i dowartościowanie się, po co w ogóle ładnie się ubierać do takiego sklepu? 2. nie przyjmują płatności kartą - absurd. 3. mają słabe produkty, nic extra, szczególnego nie można kupić, mam nadzieję, że kupi to kiedyś carrefour

Gość gość
papier toaletowy 8rolek-1,99

Gość gość
Wino maja dobre i nie drogo

Gość gość
Kefir tola w buteleczce, desperadosy tansze, makarony sa ok, super swieczki zapachowe w szkle, chusteczki higieniczne, pierogi ruskie na tacce swojska chata

Gość gość
jakie ostre chrupki mają? nowe jakieś? jaki smak?

Gość gość
widziałam jakieś o smaku sphaghetii z mięsem

Gość gość
ser żółty liliput dobry jest, salami peperoni niemieckie, soczki z lodówki marchwiowe i smoothies z mango, czarne oliwki mają dobre,

Gość gość
Ser zolty liliput, tylko teraz zmienili nazwe cos na H

Gość student zielona góra
Papryczek chili chyba, świetne ale one nie leżą tam gdzie wszystkie

Gość gość
Specjalnie chodze po mieszanki warzywne .Sa smaczne i duzo tansze .Za 750 gr zaplacisz 4,5 zl . Polecam mieszankę chinską i warzywa na patelnię . Ponadto serki smakowe w takich okraglych opakowaniach 30 dkg . / nie pamietam firmy /

Gość KachaaaaaA
Ja bardzo często robie zakupy w biedronce, maja tam duży wybór i produkty dobrej jakości. A co do wystroju to jest ok normalnie nie oczekuje od żadnego sklepu luksusów. Wg mnie najgorszym sklepem jaki jest jest carfur w moim mieście są dwa i oba na niskim poziomie, a obsługa nigdy nic nie wie i strasznie powoli obsługuje

Gość gość
zastanawia mnie tylko dlaczego świeże warzywa są takie drogie. Z jakich kosmetyków korzystacie? Miałam doświadczenie z żelem pod prysznic ale wiadomo jak wszystkie z SLS wysuszył strasznie skórę.

Gość gość
ja tez nie kupuje w Biedronce słaba jakosc produkty,oryginalne, sa chyba podrabiane bo nawet Rexona deo był inn niz z rosmanna oni zanizaja cene kosztem objetoscitrezba dokladnie patrzec wcale nie maja tanio i zawsze wsztystko porozwalane:( lubie lidl,kaufland

Gość gość
a niby gdzie ten papuier za 2 zl? chyba szary :O bialy az po 5 zl! ja tez polecam bulki czosnkowe, paczki czekoladowe, bulki pizzowe, surowki warzywne, kupilam jogurt 150 gram truskawkowy za 80 gr, niestety maja kawalki owocow, owoc kaki, serek feta i cammebmbert a odradzam pizze cztery sery! kosztuje 8 zl i nie jest za dobra, lepiej kupic za 5.50 w lidlu margherite

Gość gość
Kaaaaacha na pewno jesteś pracownikiem działu PR biedronki

Gość gość
ja lubie biedro, lidl i kaufland, za tesco nie przepadam, bo pelno meneli w srodku i na zewnatrz i smierdzi, ale drinki sa dobre , finlandia smakowa w puszcze, kamikaze w butelce, gin lubuski, woda kryniczanka dobrze mineralna, ale pozostale rzeczy kupuje w lidlu i biedro, w kauflandzie przyprawy i takie rzeczy,ktorych nie ma nigdzie indziej, a carfur jest drogi i faktycznie obsluga (kasjerki) zwykle antypatyczne i powolne a przynajmniej w carfurach expres tak jest

Gość gość
tak, za 1,99 szary i przy użytkowaniu przez dwie osoby starcza na miesiąc. Nie widzę sensu wydawania więcej na papier biały, skoro to się kończy w muszli, poza tym jest bardziej ekologiczny

Gość gość
Słodycze,pieluchy i chusteczki dada

Gość gość
ile jeszcze tej reklamy biedronki tu będzie się przelewać? Nie pójdę do waszego sklepu choćbyście setki topików o zakupach w bied-ronce założyli i zakupy tam z różnych ników zachwalali.

Gość gość
nie kupuję w biedrze. Sama chemia we wszystkim, szkoda zdrowia. Wybieram lidla, tesco i lokalny bazarek ze świeżymi warzywami, owocami i jajami od „baby”. Chleb piekę, ew. kupuję w osiedlowej piekarni.

Gość gość
Jak ostatnio zobaczyłam pomidory w biedronce myślałam że się porzygam...

Gość gość
jak chcesz dostac hemoroidów to sobie używaj szarego papieru :(

Gość gość
Najlepsiejszy z Biedronki jest....... BIALY SŁONECZNIK ! muhehehe

Gość gość
w biedronce wszystko od a do z jest nędznej jakości, od dzwi wejściowych do wyjścia ewakuacjnego, w lidlu, kauflandzie, tesco nie lepiej. Sklep to musi być ładny, jasny, z masą róznorodnych towarów, z ciepłymi przekąskami w środku. Musi tam być podkreślony dostatek, przepych, kolory, a nie taka szara hala z produktami z dolnej półki, na prezentacji jedzenia nie ma co oszczędzać.

Gość gość
a co wy chodzicie do sklepu czy do muzeum?

Gość gość
a co powiecie o ALDI, jak dla mnie oblsuga w ALDI w kazdym zakatku swiata jest tak samo wredna ;P

Gość gość
chodzimy robić zakupy tam gdzie jest fajniej i ładniej, biedronka to dno jeśli chodzi o wygląd.

Gość gość
no w aldiku maja 10 kas a zawsze 1 czynna i to nie zawsze ktos na niej siedzi i musisz stac i czekac az ktos laskawie przyjdzie :/ : /