Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co warto obecnie kupować w biedronce?

Polecane posty

Gość gość
Moj stały repertuar: pomarancze, zwlaszcza, kiedy jest promocja, naprawde pyszne, banany, winogrona wszystkie inne owoce i warzywa, zioła w doniczkach , ananas, , fasolka, groszek w puszce, wino ( sa porady fachowców, ktore jest dobre, jest w czym wybrac), makrele wedzone, jogurty i maslanki naturalne, czasem ziemia do kwiatow, kwiaty ciete, bakalie, czekolade. Wszystko to jest nie gorszej jakosci niz np w Almie, a tansze. Wystroj mam gdzies - wystarczy mi. Karta bedzie mozna placic lada chwila, zreszta zawsze obok jet bankomat.

Gość gość
Mandarynki z Biedronki sa zawsze pychotka!

Gość gość
w biedronce wszystko od a do z jest nędznej jakości, od dzwi wejściowych do wyjścia ewakuacjnego, w lidlu, kauflandzie, tesco nie lepiej. Sklep to musi być ładny, jasny, z masą róznorodnych towarów, z ciepłymi przekąskami w środku. Musi tam być podkreślony dostatek, przepych, kolory, a nie taka szara hala z produktami z dolnej półki, na prezentacji jedzenia nie ma co oszczędzać. XX dostatek i przepych - usmalam sie. kolory podkreslac nie daj Boze - toz to sama sztucznośc! farbowane soki , malo, sery , mieso? Niektore sklepy stosuja do tego mylace oswietlenie a ciemny lud kupuje, Unikam takich sztucxzek, jak ognia. A jakosc owocow w biedronce jest nie gorsza niz w delikatesach roznego typu.

Gość gość
a tak naprawde to ziemniaki moge kupic w Lidlu, ogórki w Biedronce, maslo w Realu i mam to gdzies jakie maja kolory ;)

Gość gość
ja tam kupuje od zawsze, uwielbiam makaron Pastani - rurki, Sosy Aspiro, chipsy, warzywa na patelnie, herbate Ramsey, pierogi Swojska Chata, i nalesniki, ogólnie maja b duzo fajnych rzeczy. niestety potwornie sie pogorszył ketchup Madero, przestałam go kupowac, i nie bardzo mi smakuja bułki, jakies gumowe

Gość gość
skąd ci się wzieło, że od papieru za 2zł dostanę hemoroidów :D studiuję na uniwersytecie medycznym i uwierz, że przyczyna nie ma nic wspólnego z rodzajem papieru toaletowego. Jeśli już masz zewnętrzne hemoroidy to oczywiste jest, że dotknięcie ich czymkolwiek jest bolesne ale proszę nie wciskać haseł, że tylko biały papier jest dobry. Pomyśl o tym, że używa się do wybielania jego chloru lub innych toksycznych i drażniących związków. Jest wiele przypadków alergii na papier zapachowy.

Gość gość
ale miekki jest milszy dla skory,a powiesz mi czy dla zdrowia ma znaczenie czy papier jest bialy czy np. rozowy? albo zapachowy?

Gość gość
zajeebiste były kiedyś konfitury truskawkowe i jagodowe, teraz są jakiejś innej firmy i straszna chvjnia, nie kupujcie.

Gość gość
co do papieru - była kiedys audycja nt papierow - b, niezdrowy ten najbielszy, sztucznie wybielany, poza tym kolorowe, bo chemicznie barwione , no i te zapachowe. Najlpeszy ten najmniej sztucznie ulepszony, czyli szary zreszta jest wystarczjaco miekki, nie pzresadzajcie.

Gość gość
dziś robiłam małe zakupy w biedronce kupiłam, zgrzewki mleka,papier toaletowy,płyn do higieny intymnej,płyn do prania i płukania,serki homogenizowane,ciasto francuskie, winogrona,ziemniaki,masło. Byłam też w lidlu po parówki,śledzie,sery śmierdziuchy,kawę,mąkę do wypieku chleba,marchewkę z groszkiem w słoikach,kapustę kiszoną w winie,pasty i przeciery pomidorowe,pepsi,soki "bobofruty"i cały zestaw do zmywarki(sól płyn,tabletki).kupuje gdzie co lubię.

Gość Unia2
Nic. Ja kupuję w polo i jestem zadowolona, ceny dobre ale porządna jakość. No i promocje też są często więc polecam ogólnie. :)