Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Patrzcie jakie oszczerstwa piszą o nas Wasi kochani Rosjanie

Polecane posty

Gość gość

Sami nam zaproponowali rozbiór Ukrainy, a teraz kłamią, że to my tego chcemy :O http ://wiadomosci.dziennik.p l/swiat/artykuly/457241 ,rosyjskie-radio-polska-chce-rozbioru-ukrainy-a-polacy-w-zytomierzu-autonomii.html

Gość gość
Musiałam rozbić nick, bo pojawiał mi się SPAM. Spacja jest pomiędzy ''http'', a : pomiędzy ''p'' a ''l'' w ''pl'' i pomiędzy 457241 a przecinkiem i pomiędzy ''t'' a ''o'' w słowie ''zytomierzu''

Gość gość
Tak, libacją się skończy. Jak Rosjanie dostaną rozkaz strzelania do ''polskich przyjaciół'' to myślisz, że gorzałę ci przyniosą? A w temacie chodziło mi o to, że bronicie często Putina i jego bandycką ekipę.

Gość gość
Żyrinowski podpuścił,jakiś głupek polski może i nawet znany poparł no i mają co chcieli,z polaków zawsze polewa

Gość gość
Przecież to prawda

Opanuj się, ukraiński prowokatorze. W razie agresji na Polskę Rosja zostanie zdmuchnięta, podrygując w konwulsjach wystrzelą atomówkę która wybuchnie na terenie Rosji, znając ich myśl techniczną. :D

Gość gość
Było nie wyciągać łap po Przemyśl to Rosjanie nie byliby "kochani " Jak dla kogo zresztą . Nawarzyliście piwa to go sobie pijcie.

Gość gość
Nie myl propagandy rosyjskiego rządu z wszystkimi obywatelami Rosji.