Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ciaza

Polecane posty

Gość gość

prosze powiedziec czy prawdopodobne jest zajscie w ciaze , 18 kwietnia dostalam okres 21 kochalismy sie z chlopakiem i pekła nam gumka troche sie martwie bo na ewentualne macierzynstwo teraz jest najgorszy moment prosze o rade

Gość gość
były to normalne prezerwatywy to chyba nie jest odpowiedz wiec jesli nie chcesz mi pomóc to prosze nie komentuj w taki sposob

Gość gość
hahahah, ulżyło ci?

Gość gość
używasz jakiegoś s**tu, to pękają, poza tym skąd my mamy wiedzieć jakie jest prawdopodobieństwo, jeśli nawet nie napisałaś jak długie masz cykle

Gość gość
wiesz co napisałabym Ci cos ,ale same wulgaryzmy mi przychodzxa do głowy na Twoja głupote

Gość gość
to dawaj

Gość gość
oceniaj ludzi i to czego używaja albo nie, widocznie nie masz doswiadczenia w tych sprawacvh wiec głebokie wyrazy współczuccia skoro to takie dziwne dla Ciebie ,że środki antykon nie sa 100%

Gość gość
wiesz co Autorko, zastanów się, bo akurat pytanie o długość cyklu było jak najbardziej mądre

Gość gość
zgadza się tego nie podważam,jednak kilka komentarzy było nie na miejscu

Gość gość
jak narazie to Twoje komentarze są obraźliwe

Gość gość
pozostan wiec w tym swiecie skoro najpierw obrazasz i oceniasz ludzi ,a potem masz wyrzucty o obrazliwosc wypowiedzi

Gość gość
Cześć. Napisz czy masz regularne cykle i co ile. Ile trwała miesiączka? Jeśli masz długie powinnaś mieć fazę niepłodności względnej wiec ryzyko ciąży jest niewielkie. Jeśli krótkie cykle i krótkie krwawienia to ryzyko wzrasta. Czemu nie poszłaś po pigułkę " po"?

Gość gość
czy ktoś Cię to obraził? napisałam jedynie, że najwidoczniej używacie gównianych gumek, a Ty zwyzywałaś MNIE- więc zastanów się nad sobą, żegnam, bo do Twojego poziomu dalej nie będę się zniżała ps. wypadłałoby znać podstawy, skoro bierzesz się za seks

Gość gość
Aha jeśli dalej będziecie używać prezerwatyw rozważniej dobierajcie ROZMIAR bo będą pękać jeśli są za małe i zsuwać się jeśli są za duże.

Gość gość
mam cykle 28 dniowe miesiaczki 7 dniowe, na pogotowiu mi odmówili kazali zgłosic sie do rodzinnego po skierowanie i do gina a pracuje w godzinach które mi to uniemozliwily nie dostalam wolnego, innymi sposobami nie udalo mi sie ich dostac

Gość gość
rozmiar i jakos jest naprawde ok, nigdy mi sie wczesniej to nie zdarzyło...

Gość gość
odpowiedz na ps... znam podstawy uwierz jednak jestem w takiej sytuacji ,że nie moge nawet z nikim o tym pogadac,nie zrozumiesz z takim poczuciem wrazliwosci, nie zycze Ci tego niegdy abys mogła tego doswaidczyc wiem jakie jest prawdopodobienstwo chcialam tylko najnormalnij w swiecie pogadac zkonsultowac sie z kims obiektywnym

Gość gość
A odmówili ci przez brak skierowania czy uznali że ryzyko ciąży jest niewielkie. Chore, bo zanim byś się dostała.. Jak rozumiem prywatna wizyta odpadała. Jak na moje oko nie masz się czym martwić o ile cykl ci się akurat teraz nie przesunął. Czyli jak miałaś okres 7 dni, a nie krócej to jest szansa że owulacja się nie przesunęła na wcześniej a wtedy ryzyko ciąży jest znikome. W sumie musiałbyś mieć niezłego pecha.

Gość gość
no trwał 7 dni, wiem ,że musiałby byc to pech mam terz powaazne problemy zdrowotne to naprawde nie moze byc teraz

Gość gość
A jakie problemy zdrowotne, niektóre wpływają na cykl.

Gość gość
mam z sercem jakies problemy robie badania

Gość gość
własnie zerknelam w kalendarz dwa ostatnie cykle mialam nawet po 29 dni

Gość gość
Moim zdaniem znikome szanse.