Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem zmęczona swoją osobowością, która przyciąga pustaków. Jakieś rady?

Polecane posty

Gość gość

Nie jestem duszą towarzystwa. Raczej mało wychodzę do ludzi, jednak nauczona doświadczeniem nie siedzę w koncie i jęczę na cały świat tylko się bawię. Z powodów takich, że za dużo przepłakałam imprez i do tego mało osób chce gadać z taką osobą, a ja chcę korzystać z życia. To zaczęłam być uśmiechnięta, pozytywnie myśląca, postrzelona, flirtująca ;) A tak naprawdę jestem depresyjna. Faceci do mnie lgną, bo w miarę ładna i uśmiechnięta. Kiedy dłużej jestem z chłopakiem to on w kryzysowych sytuacjach zawsze zaszokowany mówi, że nie spodziewał się po mnie takiego zachowania(płaczu). Może dlatego takich pustych idiotów do tej pory spotykałam? Nie chcę marnować życia na płacz czy siedzenie cicho tylko naprawdę chcę szaleć nawet jakby ktoś miał na mój widok stukać się po głowie. Tylko nie chcę spotykać pustaków. Czy mam siedzieć w kącie i zalewać się łzami, żeby jakiś mądry chłopak się mną zainteresował

Gość gość
Pewnie nie masz zaintresowan

Gość gość
Ja się mogę nią zainteresować. Lubię takie, jak ona się opisuje.

Gość gość
Pustaków powiadasz? A podobno ciagnie swój do swego:-)

Gość gość
No właśnie mam. To jest ten problem. Ci faceci, którzy się mną interesują ich nie mają ; / Są mdli, nudni. Miałam takiego co kłamał tylko po to, żeby mieć COKOLWIEK do powiedzenia.

Gość gość
A co lubisz robić? :)

Gość gość
To akurat nie ma znaczenia. Chodzi o moje zachowanie : (