Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość basiajoanna

szukam kolezanki ktora zaprosi mnie do siebie lub nad morze w polsce.wakacje

Polecane posty

Gość basiajoanna

czy znajdzie się dziewczyna-kobieta która zaprosi mnie na wakacje do siebie lub nad morze w Polsce? chłopcy i mezczyzni proszę nie odp.mam b.zle doświadczenie z wami...w dzień dziecka będę miała 17 lat nigdy nie bylam zagranica ani nad morzem w Polsce.wychowuje mnie mama zapracowana i nie bogata.o mnie-z oceny innych ladna zgrabna mila lecz bardzo wstydliwa szatynka 17/168/52 od zawsze z druga kolezanka znajduje wspólny temat i nie tylko o literaturze.podobaja mi się dziewczyny szczuple tz.dusze towarzystwa.odwazne które umia ,potrafią zaimponować mi swoja niecenzuralnoscia.wowczas przelamuje wstyt otwieram się dusza przed nia.pozdrawiam barbara-joanna

Gość gość
najpierw naucz sie pisac a potem idz do psychologa wariatko w zyciu bym takiej psycholki nie zaprosila do domu

Gość gość
odwazna jestes...

Gość Dobinka
Czytalam w gazecie: pewne mlode malzenstwo zameszkale w Brukseli. Potomkowie krakowskich zydow. Bardzo chcieli spedzic kilka dni w Krakowie,poznac to piekne historyczne miasto i pojechac do Oswiecimia. Nie mowili po polsku jedynie ta kobieta rozumiala troche polski. nie stac ich bylo na pobyt w hotelu. Zamiescili ogloszenie w internecie ze zamienia sie z Kims z krakowa na 2 tygodnie na mieszkania. Udalo im sie. w gazecie opisywali jak do tego doszlo. jesli ty mieszkasz ciekawej miejscowosci to z Mama tez mozesz cos takiego sprobowac, albo na zasadzie wymiany mlodziezy.

Gość gość
wątpię, że ktoś Cię zaprosi skoro Cię nie zna, chyba nie wierzysz w to sama co piszesz, za darmo nic nie ma