Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość norman_bates

co takie zachowanie moze sugerowac

Polecane posty

Gość norman_bates

Od miesiaca spotykam sie z dziewczyna. Mamy codzienny kontakt, widujemy sie ~raz na tydzien i widac, ze cos jest/bedzie na rzeczy ale w czwartek nastapil pewien przelom. W sms-ie napisala mi na "kochanie", a dzisiaj pod koniec wiadomosci dodala " :* " . Jak myslicie - traktowac to jako przyjacielski gest od dziewczyny ktora po prostu mnie lubi czy w ten sposob moze chce powiedziec mi cos wiecej ?? Bo oczywiscie dzialalem w temacie, polecialo pare komplementow ale wlasnie w czwartek dala mi tego typu sygnal

Gość gość
Nie wiem czy to nie jakaś zadziorna dziewczyna, jednak myślę że Cię raczej poważnie bardzo lubi. Może udaje że żartuje ale w żartach może być prawda którą boi się wyznać w prost .

Gość Taki_jeden_964
czy w ten sposob moze chce powiedziec mi cos wiecej ? xxx Tak, dala ci wyraźnie do zrozumienia.

Gość jupiaczka hehe
mysle ze chce byc z toba odwdziec sie tym samym i napisz jej kotku:p heh

Gość norman_bates
nie jest z tych zadziornych, tylko raczej z tych niesmialych, ale moze cicha woda brzegi rwie ;) na pewno ma bardzo duzy dystans i poczucie humoru , ja zreszta tez wiec rozmawia nam sie dobrze, na luzie. jak wspomnialem - rowniez daje jej komplementy ktore pisze w formie zartu. biorac jeszcze pod uwage fakt ze to nie zawsze ja pierwszy sie odzywam chyba faktycznie moze jej o COS chodzic. tylko teraz moja w tym glowa zeby wyczuc jej intencje :)

Gość gość
Daj spokój. Dzisiaj zrobienie loda to zwykła grzeczność. Jak podanie sobie ręki.

Gość norman_bates
^ na to jeszcze przyjdzie czas :D w przyszlym tygodniu jestesmy umowieni i nie wiem czy ona oczekuje jakiegos ruchu z mojej strony. jak COS zrobie w tym kierunku i okaze sie ze to tylko zarty, to wyjde na kretyna. a jak nic nie zrobie to pomysli ze "nie mam jaj" :(