Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chce byc modną mamą. pomocy

Polecane posty

Gość gość

hej. jestem mlodą mamą. zapuściłam się znacznie :( zamiast sobie coś kupić patrzę, aby kupić coś synkowi. Mąż "modny" , synuś "modny" a mamusia jak kopciuszek. Aż wstyd z nimi wychodzić na spacer. Zaproponujcie coś fajnego, jakieś zestawy :). Lubię chodzić "na luzie" choc czasem elegacji tez lubię.

Gość gość
Dobrze skrojone ciemne jeansy to podstawa:) Znajdziesz już takie nawet w Zarze za około 200zł. Chociaż lepiej wybrac się do np Levisa i kupic fajnie leżące. Koniecznie bez żadnych nadruków tylko zwykłe dobrze skrojone z np prostymi nogawkami w czarnym albo granatowym kolorze. Na górę zwykła biała/ błękitna koszula albo Tshirt polo takie jak ma np Ralph Lauren albo Tommy Hilfiger też w jednolitym kolorze. Jak jesteś brunetką to może czerwień? (Ogólnie ładne kolory to biel, granat, szarośc). Jeśli jesteś szczupła możesz kupic bawełnianą bluzkę w bialo-granatowe pasy. Na to wszystko klasyczny, bawełniany trencz albo czarny albo beżowy. Na nogi czarne lub cieliste baleriny albo nawet fajne sportowe buty (według mnie ładnie wyglądają do takiego codziennego wydania np nike do biegania, ogólnie z działu sportowego). Jeśli jednak lubisz i umiesz chodzic na obcasach to jakieś ładne i wygodne zawsze są na topie. Do tego dobre perfumy, ładne kolczyki i jesteś super laską:) Aha i kup sobie dobry podkład!

Gość gość
podkład mam dobry. dzinsy też :) i tshirty.. jednak to jakos tak dziwnie na mnie lezy. chyba nei kaceptuje swojej figury (po ciąży). We wszystkim wygladam fatalnie. a mam juz dośc tego. chce się podobać mężowi