Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

sms na dobranoc

Polecane posty

Gość gość

Kiedyś dobra koleżanka powiedziała mi że sms na dobranoc to mała rzecz a cieszy bardzo. Obecnie spotykam się z dziewczyną i jak rozmawiamy wieczorem i kończymy to piszemy do siebie "dobranoc" albo coś w tym stylu. Pytanie czy napisanie ot tak tego typu wiadomości też będzie dobrze odebrane? Dziewczyna potraktuje to jako miły gest, symbol?

Gość gość
Ot tak Dobranoc? W sensie ze o 15stej?

Gość gość
Jeżeli jesteś jej chłopakiem lub kimś z kim kręci, to oczywiście, czemu nie, pisz co czujesz jeśli to przyzwoite myśli ;) jeżeli jesteś kolegą to od razu pokazujesz, że jesteś desperatem, który myśli, że poderwie ją jednym dobranoc i który fabie sobie przed snem z myślą o niej, ja bym sobie nie życzyła :D

Gość gość
Różnie może to odebrać. Zależy za kogo Cię uważa.

Gość gość
ot tak - w sensie, ze bez wieczornej rozmowy ktora najczesciej prowadzimy. i nie o 15stej tylko mniej wiecej o tej godzinie o ktorej sie kladzie :)

Gość gość
w odpowiedzi na powyzsze posty - jej chlopakiem nie jestem, kolega tym bardziej. na razie po prostu sie spotykamy i mamy kontakt codziennie. byly juz calusy, byly wspolne wypady w rozne miejsca i z jej strony rowniez widze zainteresowanie, wiec tak sie zastanawiam.

Gość gość
Kiedyś koleś, który na mnie leciał na siłę pisał mi takie smsy i np w sobotę o 19 życzył mi "miłych snuw" i pomijać błąd w pisowni to co ja pani po 70, że mi snów życzy o takie porze w weekend? :D

Gość gość
Dobranoc. K***sy pod poduchy

Gość gość
jeżeli się spotykacie jak chłopak z dziewczyną, to oczywiście że możesz jej życzyć dobranoc :) gdybyś mi się podobał, to ucieszyłby mnie taki miły gest, gdybyś się nie podobał to bym odłożyła telefon z takim "phi" hahaha, tak więc nic szczególnego nie ryzykujesz, ważne by tylko jej nie obudzić smsem bo to czasem ludzi denerwuje ;)

Gość gość
i o taka odpowiedz mi mniej wiecej chodzilo ;) zatem czekam do 23 :)

Gość gość
Może to kogoś śmieszy ale co dzień dostaję sms-a na dzień dobry i przed snem życzenia dobrej nocy od Niego. Ja robię to samo Uważam że to miłe ;)

Gość gość
takie zabiegi zostawie sobie na okres jak bedziemy razem. jesli bedziemy :) poki co wszystko idzie w bardzo dobrym kierunku.

Gość gość
wszystkiego dobrego dla Was 🌻

Gość gość
dzieki ;)