Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sara164676

Czy mogę ubrać tą sukienkę?

Polecane posty

Gość gość
ten link nie działa, wrzuć na inna strone lub po prostu skopiuj adres obrazka z neta :)

Gość Sara164676
a tutaj z profilu. Kurcze,nie wiem co mnie podkusilo zeby ja kupic. jest spoko ale na codzien,nie na wesele. chyba ze da sie ja 'podkrecic' dodatkami? jak myslicie? http://oi60.tinypic.com/30j32tc.jpg

Gość olamonolablus
ładna, ale też wydaje mi się że na co dzień. Dodatkami chyba cudów nie zdzaiłasz bo jest bardzo wzorzasta i konkretne dodatki mogą tylko popgorszyć sprawę. Moim zdaniem oczywiście

Gość gość
Sukienka zdecydowanie na codzien, ale bardzo zgrabna jestes ;-)

Gość Sara164676
taaa,zgrabna...mam bardzo szerokie ramiona i dlatego ciezko dobrac mi sukienke (musi miec jakies krotkie rekawki zeby je zakryc ;/ ) dzieki za pomoc :) tego wlasnie sie obawialam ze jest za 'prosta'.Tym bardziej ze to o slub siostry chodzi ;/

Gość ania niaan
bardzo ladna jestes, tzn. zgrabna, zadroszcze Ci figurki. a co do sukienki to tez uwazam, ze zbyt skormna jest. coprawda szpilki, i odpowiednie upiecie wlosow by troszke podkrecilo ale nie wiem... czy bedziesz sie dobrze w tym czula na weselu. zalezy wiele od pewnosci siebie.. w sumie zle tez nie jest.

Gość Sara164676
Dziewczyny dzieki za komplementy :* Jednak pewnej rzeczy aparat nie uchwyci- jestem bardzo wysoka,moj Partner tego samego wzrostu i w szpilkach juz przez to nie poszaleje....;/ plakie buty ujmuja kobiecosci,o tym pisac chyba nie musze.Dlatego juz ta sukienke sobie odpuszcze bo raczej niczym jej nie poratuje ;/ im wiecej na nia patrze tym bardziej dziecinna mi sie wydaje ;/

Gość gość
Na taką okazję kup bardziej elegancką sukienkę , w jednym kolorze , z kloszowym dołem, który zrównoważy szerokie ramiona http://www.mosquito-sklep.pl/pl/nowoci/979-pastelowa-princesska.html#/kolor-brzoskwinia/rozmiar-s Do tej sukienki w stylu lat 60 i do twojego wzrostu świetnie będą pasowały modne czółenka z odkrytą pietą na niskim obcasie - kaczuszcze.

Gość gość
W CO chcesz ją ubrać i dlaczego? Zimno jej?