Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rooksanawyrypana

2 in 1

Polecane posty

Gość rooksanawyrypana

Od jakiegoś czasu organizujemy z moim partnerem spotkania w trójkącie. Czasami mój ma dwie panienki, ale przeważnie ja mam tą rozkosz że zadowalają mnie dwóch. Ostatnio widzieliśmy na p****lach podwójną penetrację w cip.kę i chcieliśmy tego spróbować, niestety nie mogli wejść we mnie obaj jednocześnie. Czy próbowaliście czegoś takiego z powodzeniem, czy tez tylko panienki na p****lach mają takie predyspozycje?

Gość gość
sprobuj z dildo

Gość gość
Witaj! Spokojnie, musisz mieć "rozgrzana" myszke.Jak już na tej fazie będziesz to on pod Toba-Ty na nim a drugi od tylu pakuje Ci w myszke naraz, ważne by ten z większym brał od tylu. Musicie zgrać w rytmie i razem wsadzali w nia.Musisz też pupcie wypinac temu z góry! Niesamowicie jak razem wchodzra w myszke,zlewaja weń aż chlupie! Miałem parę takich akcji i także szukam chętnej Pani. Czekam a może jest z warszawy mazowsza chetna na to? Też inne odważne układy z Panią,Paniami,Parka !!!!?

Gość gość
gościu z 1:09 Mylisz się. Nie równocześnie. Ten z tyłu musi wejść pierwszy. To ważne. Pozdr.:)

Gość rooksanawyrypana
Jeżeli chodzi o rozgrzanie i nawilżanie, wydaje mi się że jest bardzo dobrze. Pojedynczo wchodzą bez problemu i wilgoci jest że ho ho.

Gość gość
w obie dziurki?

Gość gość
ostatni gościu czytaj ze zrozumieniem pliiis

Gość gość
rooksanawyrypana -zrób tak: po kolei, na zmianę, potem ten drugi ale nie od strony pupy

Gość przetestowałam
Nie każda to lubi i nie każda potrafi to zrobić. Grunt to dobra pozycja, aby oba członki miały takie samo dojście i dobre nawilżanie.

Gość gość
moja na szczęście lubi taką jazdę. jak dochodzimy w niej obaj to ma taki podwójny odlot.

Gość gość
jak ja namowiles?ile macie lat

Gość gość
do niczego nie musiałem namawiać, ani ona mnie, a pełnoletni to już od bardzo dawna jesteśmy.