Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pooszukujaacaa

sms dania polska jak obnizyc koszty

Polecane posty

Gość pooszukujaacaa

Mam do wszystkich orientujacych sie osob w temecie pytanie jak obnizyc koszty sms z Danii do Polski? Maz wyjechal wlasnie do Danii mial miec podlaczenie do internetu jednak nie bedzie tej mozliwosci, ja mam do niego darmowe polaczenia i sms z polski jednak on sporo placi za sms i zastanawiam sie czy nie da sie tego jakos rozwiazac bo roaming wcale wiele nie obniza kosztow za sms. Wie ktos moze czy jakis starter Dunski to obnizy, ewentualnie zaproponuje inne rozwiazanie. Dziekuje za pomoc.

Gość gość
Lycamobile to najlepszy sposób Ty aktywujesz starter tutaj a on w Danii i rozmawiacie za darmo

Gość DanutaL
Moze pomysł by kupić sobie międzynarodową karte SIM od Truphone. Jak sie nie myle to tam koszt takiego zagranicznego połączenia kosztuje tyle co zwykłe połączenie lokalne. Dużo bardziej sie to opłaca niż korzystanie z roamingu.

Gość ayris
Widziałam niedawno ofertę Truphone i rzeczywiście jest o wiele bardziej opłacalna od roamingu. Jeśli ktoś jedzie do krajów UE to ok może korzystać z roamingu ale jadąc dalej taka międzynarodowa karta może się przydać.

Gość zuzannaanna
Mozesz przecież skorzystać z telefonii internetowej. Stawki są o wiele niższe niż w komórkowej. ja ostatnio trafiłam na spikon i widziałam, ze mają naprawdę świetną ofertę. Ja chcę skorzystać z ich usług ale myslę głównie o http://www.spikon.pl/wirtualne-call-center/ - przyda mi się to rozwiązanie w firmie. telefonię internetową też pewnie wezmę ale w pierwszej kolejności call center.