Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Udało sie???

Polecane posty

Gość gość
goralka1 tez czuje ze @ nadejdzie... Piersi troche bola i kuje mnie w dole brzucha i prawy jajnik...

Gość Niebieskobialaja
To jeszcze jest jakas nadzieja

Gość goralka1
trzymam kciuki za Nas;))) co chwilkę latam do WC bo mam wrazenie ze już nadeszła

Gość ayyymie
No 6 dni zostało do nast. @ ale z objawów tych takich typowo @ to mam tylko wielki apetyt od wczoraj .... Najbardziej boje się że to przez jakieś problemy hormonalne mi organizm wariuje bo ja zmagań się z niedoczynnoscią tarczycy...

Gość ayyymie
Ale i tak cały czas mocno wierze że "udało się" tak bardzo tego pragnę ... Acz kolwiek wiem że to wymaga czasu ...ale mam juz 4 miesiące starań za sobą więc najwyższą pora żeby się udało....:-)

Gość goralka1
ayyymie - uda się. Ja też nie nastawiam się że od razu zajdę, też mam problemy z hormonami. Mam podwyższoną prolaktynę(hiperprolaktynemia) biorę Parlodel, przez wysoką prolaktynę nie miałam owulacji więc moja gin kazała mi brać Clo - pomógł bo w 14 dc byłam na monitoringu i był ładny pęcherzyk i od 21 dc przez 5 dni brałam Duphaston - progesteron. Też bardzo bym chciała już mieć dzidzię, choć to by była moja druga ciąża.

Gość gość
Tez bym juz chciala... To 4 miesiac staran i nic, teraz czekam na @ mam nadzieje ze nadejdzie dopiero za 9 miesiecy

Gość ayyymie
No ja wiem że tylko 4 miesiące ale dla mnie dłuży się niesamowicie ... W każdym bądź razie juz kupilam test

Gość no i ja tez czekam
6 powinnam dostac @....

Gość no i ja tez czekam
z jednej strony chcialabym byc w ciazy, z drugiej moglabym jeszcze poczekac pare miesiecy. W sumie z mezem nie za bardzo uwazamy podczas dni plodnych. W tym cyklu byl sexik 2-3 dni przed owulacja. Wiec jakas tam mala szasna jest...

Gość Niebieskobialaja
Co tam dziewczyny dochodza jakies nowe objawy? U mnie nic nowego sie nie dzieje piersi bola tylko przy dotyku i sa troche wieksze, temp troszke sie podniosla na niecale 36, 8 i pol i mocno boli dol brzucha szczegolnie rano i jak jestem w pracy (podczas noszenia kartonow) jeszcze 3 dni i test... Ale chyba dopadla mnie grzybica albo jakies podraznienie bo swedzi mnie wejscie do pochwy, sluz jest gesty bialy ale bez grudek i bez zapachu a i wszystko tam jest jakies popuchniete i ciasne nie wiem co myslec o tym...

Gość goralka1
Niebieskobialaja moim zdaniem jest ok bo jeśli byłyby grudki to można by mówić o grzybicy albo o zakażeniu. Ja czuje się dziś jakby mnie ktoś młotkiem uderzył w głowę i mdli mnie. Jestem pewna na 100%, że @ przyjdzie. Zawsze tak się czuję 1-2 przed @. Mój mi mówi, że nie ma opcji, nie pojawi się (pociesza mnie) ale nie robię sobie nadziei.. Jesli do niedzieli nie będzie to w pon. robię test.

Gość ayyymie
No cóż ... -pietsi- bola mnie tak naprawdę delikatnie id wczoraj ..pobiła chwile i przestaną... Ale wyczuwalna jest jjuż ta taka twarda piłka.. - uplawy- ciągle lecą głównie wodnistej ale zdarzają się tez mleczne... A dziś rano Bilal mnie dół brzucha a potem jak podzlam siusiu to w kibelku byly jakies ciemne plamki ale nie widzialam dobrze bo bylam bez okularow a slepak jestem:) ... - okres- obiawem ktoer mugl by wskazywac na to ze przyjdzie to tylko wilczy apetyt i nerwowosc .. Sorka za bledy ale pisze z tel

Gość ayyymie
No cóż ... -pietsi- bola mnie tak naprawdę delikatnie id wczoraj ..pobiła chwile i przestaną... Ale wyczuwalna jest jjuż ta taka twarda piłka.. - uplawy- ciągle lecą głównie wodnistej ale zdarzają się tez mleczne... A dziś rano Bilal mnie dół brzucha a potem jak podzlam siusiu to w kibelku byly jakies ciemne plamki ale nie widzialam dobrze bo bylam bez okularow a slepak jestem:) ... - okres- obiawem ktoer mugl by wskazywac na to ze przyjdzie to tylko wilczy apetyt i nerwowosc .. Sorka za bledy ale pisze z tel

Gość gość
Ja objawow okresu nie mam wogole... Piersi tez sa twarde i bola najmocniej jak zbiegam ze schodow albo skacze, jade rowerem

Gość Niebieskobialaja
Chyba nic z tego czuje ze @ nadchodzi zaczyna mocniej bolec mnie dol brzucha

Gość goralka1
Niestety u mnie @ rozkręca się. Na papierze toal. zauważyłam śluz zabarwiony i piersi mnie już nie bolą. Szkoda:(( Może w następnym cyklu uda się. A jak u was sytuacja?

Gość Niebieskobialaja
U mnie tez pewnie nic z tego;-( temp spadla do 36,5, brzuch boli jak na @ a do niej jeszcze dwa dni wiec czekam

Gość goralka1
Niebieskobialaja napewno nam się uda w następnym cyklu, choć u Ciebie jest jeszcze szansa. Kurcze ale mam od samego rana humor zepsuty. Wsłuchiwałam się w swój organizm i wiecie że jak kobieta chce to zawsze znajdzie objawy ciążowe. Pocieszam się tym, że to dopiero mój pierwszy taki prawdziwy cykl starań w dodatku z Clo i Duphastonem. Do końca nie nastawiałam się że od razu uda się. Ale miałam nadzieję.

Gość gość
Ból piersi pełną parą:) aczkolwiek naprawdę jest inny niż zwykle i tego raczej sobie nie wkrecam ... Ej kochane mam pyt. Jak sadzicir jak zrobię test w pn. Czyli dzień przed spodziewanym@ to pokaże prawdę?

Gość ayyymie
Gość powyrzej to ja:)

Gość goralka1
Moim zdaniem wynik powinien byc miarodajny. Trzymam kciuki za Ciebie;)

Gość gość
Tez boli mnie brzuch jak na @, piersi nadal bola ale mniej niz tydzien temu, mierzylam temperature 36,5 czyli spadla... Chyba i ja nie mam szans

Gość ayyymie
Kurcze czy ja aby sobie za bardzo nie wmawiam ciąży?? Ale kurcze brzuch do tej pory boli mnie jak na okres i mokro tam jest ze aż wkładek muszę używać a na okres nie m szans żeby do końca week przyszedł a jeśli to bym się przestraszyla

Gość Macelina123123
Witam ! Moje cykle przewaznie trwaja 38dni mam tak od zawsze takze niby jest wszystko ok. Zawsze bylo jak w zegarku 38dni i jest @. Teraz natomiast powinnam dostac 7 kwietnia,ale caly czas brak. Dzis jest 65dzien cyklu. Od 19dnia mam podwyzszona temp. w moim przypadku to granice 36,7 do 37,2. W spodziewana @ mialam bardzo duzo bialego sluzu. Mierze w pochwie zawsze po przebudzeniu. Test robilam w dzien spodziewanej miesiaczki czyli 7kwietnia wyszedl negatywny poczekalam 2tygodnie i powtorzylam test i znowu wyszedl negatywny. Stres mnie nie spotyka,w miare zdrowo sie odzywiam i nie zazywam zadnych tabletek typu antykoncepcja czy cokolwiek. U lekarza bylam okolo 3 miesiecy temu,bo ginekologa odwiedzam w miare regularnie,a nie tylko wtedy kiedy trzeba. Wybieram sie za tydzien ponownie,bo predzej sie nie da ze wzgledu na kolejki. Prosze o rady,nie wiem co moze byc nie tak. Dodam ,ze wspolzyje regularnie srednio co drugi dzien i nie ukrywam,ze cieszylabym sie gdyby to byla fasolka. Kobietki juz nie mam pojecia co moze byc.. :(

Gość Macelina123123
Czy ktoraś z Was tak miała?

Gość fiołek90
czesc dziewczyny, 28 kwietnia powinnam dostac @ od tygodnia bola mnie jajniki szczególnie lewy, czekalam az sie pojawi @ a tu nici tylko odrobine sluzu zabawionego krwia od wczoraj, z testem czekam do jutra, tak bardzo chcialabym zeby sie udalo, tylko oprócz tego nie mam zadnych obiawów

Gość fiołek90
jest tu ktos jeszcze?

Gość ayyymie
Mi się wydaje ZR ci się udało fiołku

Gość fiołek90
jejku tak bardzo bym chciala zobaczyc na tescie 2 kreseczki ale boje sie zrobic test zeby sie nie rozczarowac