Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Udało sie???

Polecane posty

Gość Niebieskobialaja
Dzis i ja czuje ciagniecie w podbrzuszu i od rana mdlosci ale juz troche ustapily. A moj M. powiedzial ze zrobilam sie humorzasta :-)

Gość goralka1
U mnie dziś już pojawił się śluz kremowo- brązowy, i chyba się rozkręci na dobre @. Czuję że nic nie wyjdzie, choć działaliśmy w 14dc i 16 dc, owulkę miałam 15 dc.

Gość Niebieskobialaja
Mi doszedl rozciagliwy, przezroczysty sluz czasem mam wrazenie ze az "wyplywa" i za kazdym razem mysle ze to @... Jajniki i podbrzusze pobolewaja tez czuje ze @ nie dlugo zawita...

Gość Niebieskobialaja
U mnie sluz rozciagliwy przezroczysty, czasem mam wrazenie ze "wyplywa" i za kazdym razem mysle ze to @... Jajniki i podbrzusze pobolewaja takze @ pewnie niedlugo nadejdzie...

Gość Niebieskobialaja
Goralka1 co u Ciebie? Mnie dzis rano obudzil silny bol podbrzusza myslalam ze to @ ale nie, sluz zrobil sie taki kremowy konsystencja i bialego koloru

Gość goralka1
Witaj. U mnie dzis pojawił się zabarwiony śluz rano i popoludniu i boli mnie podbrzusze. @ powinnam dostać jutro. Obawiam się że rozkręca się na dobre. Niebieskobialaja trzymam kciuki za Ciebie, żeby Tobie się udało w tym cyklu:-)

Gość gość
przezroczysty rozciagliwy sluz- to sluz plodny masz owulacje zmierz temperature lub zrob test owulacyjny masz owulacje- dzialaj!!!!

Gość Niebieskobialaja
Ja tez mam miec @ jutro....

Gość Niebieskobialaja
Gość- owulacja byla dwa tygodnie temu w czwartek, a jutro jest termin @... A sluz juz zmienil sie na gesty bialy... Boli podbrzusze najmocniej rano i wieczorem i wtedy dochodza mdlosci, a piersi bola tak jakby byly poobijane ale sa "miekkie"... Do @ duzo nie zostalo wiec czekam

Gość Niebieskobialaja
I u mnie @ powoli sie rozkreca...

Gość goralka1
Umyślałamjuż zawitala wredna @. Noooo niestety w tym cyklu (pocieszam się że to dopiero drugi) nie udało się:(((Niebieskobialaja myslalam że chociaż Tobie się uda. Ale nie przejmujmy się przed Nami kolejny cykl starań

Gość Niebieskobialaja
U nas narazie przerwa w staraniach... Moj M. wyjezdza w delegacje i akurat nie bedzie go w najlepszym czasie... A ja musze podleczyc nerki... Goralka1 dwa miesiace to nie duzo my juz pol roku i nic

Gość goralka1
Niebieskobialaja a co ci jest? mnie też czasem pobolewają, wiem ,że mam bakterię Coli

Gość Niebieskobialaja
Jedna z nerek slabo filtruje przez co robi sie stan zapalny w pecherzu

Gość goralka1
To Kochana podlecz się i wracaj do starań. Będzie nam razniej

Gość Niebieskobialaja
Tak podlecze sie i wracam do staran, chcialabym jeszcze miedzyczasie poprawic kondycje wlosow bo juz polowa mi wypadla...

Gość Niebieskobialaja
goralka1 co u Ciebie?

Gość Niebieskobialaja
Hej goralka1 co u Ciebie?

Gość Niebieskobialaja
Hej goralka1 co u Ciebie?

Gość goralka1
Witaj:-) u mnie dzis 30dc jutro powinna przyjść @ . Nie nastawiam ze uda sie w tym cyklu troszkę chorowalam i bralam antybiotyk a co u. Ciebie?

Gość Niebieskobialaja
Nie dostalam sie do lekarza wiec ten miesiac tez poswiecilismy na starania. U mnie tez 30 dc, @ powinna byc 2 dni temu jednak nadal jej nie ma, piersi bola, sa takie poobijane, najbardziej bola przy dotyku (jednak w dzien spodziewanej @ bolaly bardziej). Podbrzusze czuje takie pelne i pobolewa od czasu do czasu bardziej po jakims wysilku czuje takie ciagniecie. Wczoraj co chwile mialam uczucie ze to juz @ przyszla ale jej nie ma, czekam dalej w sobote zrobie test. Dzis doszedl bol dolnej czesci kregoslupa. Jednak na wkladce mam taki zolty slad jak zawsze przed @...

Gość goralka1
Niebieskobialaja - u mnie wczoraj rozkręciła się na dobre @, brzuch mnie boli okropnie, a miałam nadzieję że się udało i nici z tego. Wczoraj już umówiłam się na monitoring do mojej gin i muszę przed wizytą zrobić jeszcze badanie tarczycy - czy hormony ok. A jak u ciebie sytuacja rozwija się?

Gość Niebieskobialaja
To szkoda... U mnie @ nadal nie ma, piersi nie bola prawie wcale za to kregoslup nadrabia... Czekam dalej

Gość goralka1
U mnie 2 dni przed @ też piersi przestały już całkowicie boleć a bolały od owulacji - od 15dc. Trzymam kciuki za Ciebie;)) oby Tobie się udało;))

Gość Niebieskobialaja
Mnie co jakis czas lapie bol a ciagle czuje ze "je mam", bola tez przez jakis czas po dotyku, bol w podbrzuszu pojawia sie i znika co jakis czas. I w roznych porach dnia lapia mnie mdlosci. Wczoraj mialam ochote na wino a ogolnie nie pije alkoholu zadnego. Teraz doszedl bialy gesty sluz

Gość goralka1
Kochana rób test;)))

Gość Niebieskobialaja
Jak @ jutro nie przyjdzie to chyba zrobie bo chyba nie wytrzymam do soboty w tej niepewnosci

Gość Niebieskobialaja
Robilam test -negatywny. @ nadal nie ma, piersi nie bola tylko raczej pieka

Gość Niebieskobialaja
Chyba @ sie rozkreca...

Gość goralka1
I jak ? U mnie jeszcze dzień i koniec @.