Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MalinkaSt

Co sadzicie o tej sukience na wesele ?

Polecane posty

Gość MalinkaSt

Witam, kupilam taka sukienke na wesele. http://zapodaj.net/b6289e9864a0b.jpg.html Mam do was pytanie, jakie waszym zdaniem pasowalaby buty do tej sukienki ? Koniecznie takie szare, jakie ma modelka na zdjeciu? CZy moze inne, np. kolor fuksja ? Gdybyscie mialy tez propozycje co do bizuterii czy torebki to bede bardzo wdzieczna :)

Gość gość
No pewnie że fuksja będzie pasować, biżuteria myślę skromna bo kolor sukienki i butów jest dosyć mocny więc, reszta stonowana, delikatna.

Gość gość
a sukienka bardzo fajna, kolor też super.

Gość gość
Bardzo ładna sukienka, mocny i świeży kolor oraz klasyczny krój. Pasować będą buty w odcieniach mocnego fioletu, fuksji,ciemnego różu oraz czerń. Moim zdaniem buty modelki mało pasują do tej stylizacji, widać że modelka ma "pomarańczowe" nogi a to się gryzie. Jeśli by miała skórę w chłodnym odcieniu to by pasowało. Klasyczne są również cieliste buty jednak mogą zostać one zdominowane przez sukienkę.

Gość Ja chyba zostałam przekierowan
do zdjęcia jakiejś innej sukienki :O bo wypowiedzi nie pasują do tego, co widze- taniej, kiepsko uszytej szmaty w obrzydliwym kolorze :O Jakiekolwiek buty czy dodatki wybierzesz to i tak niczego nie zmieni

Gość gość
sukienka ładna, prosta. Ja bym dodała jakiś duży naszyjnik, a buty stonowane właśnie szare, ewentualnie nude. Tylko nie na platformie!

Gość gość
Dobierz czarne dodatki :) Skąd zamawiasz tą sukienkę? Swietnie by mi pasowała do nowego koloru włosów-ogniestego mango :P

Gość MalinkaSt
Mam czarne wlosy :) Akurat ogniste mango jest nie dla mnie :)

Gość absolutnie zdrowa
Tsaaa czarne dodatki :/ Fuksja lepszy pomysł, wszystkie mocne kolory będą pasować tylko nie nabadźgaj ich więcej niż trzy. Btw. nie wiem skąd się wziął pomysł że czarny to do wszystkiego pasuje i można go rzucać bez ograniczeń - potem łażą baby wszystkie takie same czarne buciki, czarne sukienki, czarne torebki. Ni krztyny jakiegokolwiek pomysłu, nie mówiąc o śladowej chociażby oryginalności.

Gość absolutnie zdrowa
btw. czy to nie aby spamerka? ludzie myślcie!

Gość MalinkaSt
Dlaczego zaraz spamerka? Zapytalam tylko o dodatki do takiej sukienki.. Mialam juz cos na oku, ale nie wiem do konca czy bedzie to pasowalo, chcialam sie upewnic jak by to wygladalo w oczach innych kobiet :) Luuudzie.. zaraz jakies podejrzenia. Nie reklamuje tego sklepu, w ktorym kupilam sukienke, nie.. W ogole mi na tym nie zalezy. Jestem wdzieczna za wszystkie opinie, dzieki dziewczyny :)

Gość gość
Nie podoba mi się ta sukienka, ale już lepsza taka niż jakaś koszulka do spania na ramiączkach albo wulgarna z cycami na wierzchu. Co do butów to chyba jakieś nude byłyby najlepsze, fuksja chyba niebardzo.

Gość gość
weszłam na stronę tego sklepu, ceny z kosmosu, nie wiem kto to kupuje, 100zl za kawalek szmaty? ciekawe jaki material, bo jak wiskoza to dziekuje...

Gość gość
Kwestia gustu. Nie podobaja mi sie typowe weselne wiesniackie sukienki z tiulu albo satyny.. To juz przeszlo

Gość MalinkaSt
Jestem tego samego zdania, dlatego wybralam cos prostego i wygodnego. Moze nie kazdemu to sie podoba.. Ale jak mam wciagac u gory i sciagac na dole sukienke tube gorsetowa to mam dosyc

Gość MalinkaSt
Ta sukienka, buty fuksja i czarna kopertowka. 3 kolory, nie za duzo, chyba bedzie ok :)

Gość gość
Ladna ale nie na taka okazje, malo elegancka