Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak traktowac taka dziewczyne

Polecane posty

Gość gość

Jak traktowac dziewczyne ktora po rozstaniu z chlopakiem po pol miesiacu ''twierdzac ze go dalej kocha'' idzie do klubu i caluje sie z nieznanym chlopakiem ,pozniej twierdzac ze dalej kocha bylego i chce do niego wrocic kreci po kolei do wszystkich chlopakow prawie z jednej paczki ktorych zna ledwo 2 tygodnie obrabiajac d**e bylemu piszac smsy typu ze fajnie byloby byc teraz obok w lozku itd i tak ja wszyscy olali pozniej rozmawia ze swoim bylym i probuja byc na nowo razem ale za jego plecami idzie do parku z kolezankami poznaja jakis starszych chlopakow pijacych i za jego plecami ''piszac swojemu bylemu z ktorym jest na nowo ze go kocha itd'' caluje sie z tym ledwie poznanym aspoleczniakiem po kilku dniach w parku ,oklamujac swojego chlopaka za plecami , moglbym tak to ciagniac ale nie bede pisal o tym powiesci ,co myslicie o takiej dziewczynie ? Ma ona 19 lat .

Powiem Ci co powinienes zrobic z nia kopnać w tyłek lub uwaga druga opja tylko trudniejsza ale przyjemniejsza dla Ciebie bzyknac ja i potem kopnac w zad:)

Gość anastazja78
Zwykle gowno do ******** do niczego wiecej sie nie nadaje

Gość malaskromnaona
Dla mnie taki czlowiek nie zasluguje na milosc , biedny ten jej chlopak

Gość MowieJakJest
Taka kobieta sie nie zmieni przy kolejnej okazji znow cos odj***e ,kwestia czasu wiem co mowie to samo mialem z moja byla zona z ktora bylem od 18 roku zycia przy mnie robila zle rzeczy zanim ze mna robila tez i sie przysiegala ze zaluje ze nie bedzie juz taka i co ?po 13 latach jedyne co od niej dostalem to nie swoje dziecko i polowe majatku co mi zabrala

Gość Mrmighty75
tako kobiete to ino do obory na wies wywiesc bo to ani inteligente ni rozwiniente ani uczuciowo a tak to bynajmni kon po korzysta

Gość gość
Dwulicowe są najgorsze.

Gość onanizatorka
Chlopaku wspolczucia ,gorzej trafic nie mogles ;/

Gość gość
zostaw ją dobrze że nie żona

Gość cocipowiedziec
No coz zdajarza sie raz na pare tysiecy takie zepsute przypadki kobit , powiedz takiej ze zachowala sie jak k***a to sie jeszcze wyprze, kopnij ja w d**e bo taka to sie nigdy nie zmieni

Gość cocipowiedziec
No coz zdajarza sie raz na pare tysiecy takie zepsute przypadki kobit , powiedz takiej ze zachowala sie jak k***a to sie jeszcze wyprze, kopnij ja w d**e bo taka to sie nigdy nie zmieni

Gość raquelando
Taka to powinna trafic na c***a co ja bedzie bil i zdradzal to moze wtedy doceni cos w zyciu a jak nie to znaczy ze jest niedorozwinieta

Gość polimera
Po co jestes w zwiazku z d***** ? Takich jak ona jest pelno w agencjach towarzyskich ,uciekaj !

Gość onatozwyklaszmata
Jak traktowac taka jak ona ? Czyli jak szmate ,poscieraj jej ryjem podloge wtedy moze sie czegos nauczy

Gość SzP
W mojej ocenie pytanie nie powinno brzmieć "jak traktować?", a "czym traktować?". Wtedy odpowiedź byłaby banalnie prosta. Paralizatorem.

Gość up dobrze piszesz
Wp*****l sie suce nalezy a nie uzalanie nad nia

Gość amelka33
Gowniary mysla ze sa boginiami seksu i takie z p***a na wietrze koncza na starosc, zabij ja najlepiej ;)

Gość normalny81
To ci sie na k***e trafilo