Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak nigdy nie odbiera za pierwszym razem telefonu

Polecane posty

Gość gość

Odkąd pamiętam to on nigdy nie odbierze za pierwszym razem. Teraz w ostatnim czasie to już w ogóle. Muszę się wyżalić wam,bo jemu już mówiłam,ze mnie to wkurza i,że kiedyś jak bym potrzebowała, jego pomocy, coś by sie stalo to on jak zwykle nie odbierze. Wczoraj zadzwonilam do niego kolo 21 (co slychac, jak sie czuje,bo jest chory) to oddzownil przed północą. A ja juz spalam ! i jak oddzownil to odebralam i go z*****am,że po takim czasie oddzwania, a ja juz spie. A ile razy jst tak,ze ktos inny do niego dzowni, a on sobie nie odbiera,bo np. gra i oddzowni wtedy kiedy mu pasuje. Jak on nie odbiera raz to ja dzownie drugi, trzeci. I nie wiem czy dobrze robie,bo moze zawsze powinnam aby raz zadzownic i czekac az oddzwoni. Najbardziej mnie wkurza fakt,ze jak kiedys cos by sie stalo to do niego sie nie dodzwonie. Kiedys mi sie samochod zepsol, to dzownie do niego i tez nie odebrał. Oddzwonił po godzinie ;/

Gość poeta z pulnocy
a muj nie ma telefonu gadzety so fajne ale do czasu jak trza rachunek zaplacic 🖐️

Gość gość
No to ja mam tak jak twoj, rzadko kiedy odbieram bo wiecznie dzwonki wylaczone

Gość gość
wez go pop*****l...! ile Ty masz lat ? niech nie odbiera jak facet jest w zwiazku z kobieta nie powinien sie tak zachowywac...chyba ze macie po 16 lat....to ja bym w ogole sie nie przejmowała....granie najwazniejsze....masakra ! faktycznie kiedys cos sie stanie...i co? nieodpowiedzialny jest i juz!