Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mamt teraz taka biede ze nie mam nawet na buty

Polecane posty

Gość gość
gościu z 17,40 dlatego napisalam ze to wina Polski - miedzy innymi podatków - które tak ktoś wyżej zaciekle bronił , bo gdyby nie to że z najniższej krajowej trzeba praktycznie 25% pensji pracownika oddać na panstwo to co sie dziwic, każdy orze jak morze . niestety ten kraj rozwalaja masakrycznie narzucone marże i taka prawda! dlatego malo dzieci , dlatego kazdy wyjezdza - bo za co żyyc ? z miesiaca na miesiac , a i takk na starosc zostanie ci chleb i woda!

Gość gość
gość 17,42 mózgu to raczej ty nie masz , a jak idziesz po ubezpieczenie to nie musisz chodzic na podpisy , gdzie przedstawiaja Ci oferty , nie wypowiadaj się na temat , na który nie masz zielonego pojęcia

Gość gość
żeby chociaż chleb i wóda mi zostały to jakoś do śmierci pociągne :P

Gość gość
każdy orze jak może miało być bo zaraz polonistki mnie zorają ! :D

Gość gość12345098765432
a my wcześniej też zarabialiśmy tyle że nam wystarczyło na wszystko i co ? obydwoje tego samego dnia straciliśmy pracę bo kryzys. mam się powiesić? niektóre wpisy są po prostu przesadzone, życzę by was nigdy nie spotkala taka sytuacja.

Gość gość
Lepiej poproś mamę/tatę/siostrę o pomoc:) Na buty na pewno ci dadzą bezzwrotnie.

Gość gość12345098765432
do mnie to? ja akurat nikogo nie proszę. A jeśli to do mnie to rodzeństwa ani ojca nie mam. baaa nawet dziadków. Utrzymuję się sama, proste.

Gość gość
niektórzy to są nieźle zawistni...