Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boroboro

niezobowiązujący seks

Polecane posty

Gość boroboro

Drogie Panie. Chciałem się was poradzić na temat niezobowiązującego seksu. Bardzo chciałbym cieszyć się życiem i korzystać z tej fizycznej przyjemności. Jednocześnie nie lubię ranić kobiet i chciałbym wiedzieć jak przy poznawaniu was dać wam do zrozumienia że chodzi nam tylko o dobrą zabawę i o to byście się również z nami dobrze bawiły, ale nie zależy nam na dłuższej relacji i byście nie poczuły wykorzystane. Oczywiście popieram tylko bezpieczny seks, bo zdrowie i ciąża to poważna sprawa. Proszę o poważne, szczere odpowiedzi i życzliwe podejście do tematu. W końcu w seksie chodzi o to by obie strony się dobrze bawiły :)

Gość boroboro
Mniej więcej, ale tylko w opcji 1 na 1 lub ja jeden i wiele dziewczyn. Prosiłbym jednak o odpowiedź na moje pytanie :)

Gość gość
Dobra ja mam dla autora radę TATUAŻ wytatuuj sobie napis na widocznym miejscu tj. czoło, szyja "tylko seks, zero zobowiązań"

Gość boroboro
Tatuaż nie wchodzi w grę bo w każdej chwili ktoś może potrzebować mojego szpiku :P. Ale dziękuje za odpowiedź, nawet tak sarkastyczną i cyniczną. Dzięki temu widać że temat wzbudza emocje :)

jak już poznasz dziewczynę to możesz jej dać do zrozumienia po prostu że nie chcesz poważnego związku

Gość gość
Chętnie bym poznał dojrzałą kobietę na dyskretne spotkania.

Zwyczajnie powiedz jej, ze chodzi tylko o sex. Np. Kolacja, film, dobre wino i jescze lepszy sex, co Ty na to ? Reakcje mogą być różne, możesz dostać w pysk ale również może Ci się trafić na dziewczynę ktorej również o to samo chodzi. Prosto , krótko i na temat.