Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chxvv

Uratowalam mu zycie a on mnie zostawil!!!

Polecane posty

Gość chxvv

Chlopak mnie zostawil...po prostu mnie zostawil bylismy razem 1 rok później mielismy przerwe...i tak do trzech razy...lacznie zostawil mnie 3 razy...a ja ciągle wracalam kiedy on chcial..dzis mowie pas! Powiedział do mnie przez telefon "trzymaj sie" i sie odlaczyl.nie dzwonilam nie prosilam o powrot.Skonczylo sie ale co mam zrobić dalej? Uratowalam mu życie...sam tak powiedział.Cpal i chcial sie zabic nie widzial sensu życia...bylismy razem i powiedział ze to go uratowalo,dzis mówi papa?? Nie rozumiem tego..Nie mial pracy byl w kompletnym dolku..dzis ma prace nie cpa a mnie zostawil...bylam tylko jego kolem zapasowym.Co wy o tym myslicie?

Gość gość
od kiedy to "uratowanie" komuś zycia gwarantuje jego miłośc do końca życia??

Gość chxvv
Moze i masz racje...ale nie o to mi chodzilo..moze poprustu mialam misje związana z nim? I tak chcial pan Bóg..Pomoz jemu a potem on Cię kopnie w d***e..dziekuje Panie Boże.

Gość gość
no ale czego oczekiwałaś, że jak już z jego strony nie będzie uczucia to zostanie z Tobą z wdzięczności? pomagałaś na własne ryzyko, bo takiego dokonałaś wyboru, on ci może być za to wdzięczny ale do miłości nikogo nie zmusisz

Gość gość
każdy ćpun ma coś z głową, więc nie spodziewaj się myślenia i współczucia po narkomanie, bo oni myslą tylko o sobie.