Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Hengist

Czy powinienem podbijać do koleżanki z roboty?

Polecane posty

Gość Hengist

Pytam się, bo krążą opinie, że facet z zasadami nie powinien zabierać się za swój zakład pracy...

Gość gość
jak spedzasz duzo czasu w robocie to dobre miejsce zeby kogos poznac bedziecie mieli wspolne tematy , dzialaj

Gość gość
przeciez ludzie bardzo czesto poznaja sie w pracy tojest normalne , nie wierz tym ktorzy mówią ze nie mozna...

Ona mi się bardzo podoba, i może ja jej też, bo pokazuje mi, że mnie lubi, ale problemy są dwa. Pierwszy taki, że za parę tygodni kończę 29 lat i jeszcze nie miałem dziewczyny. Drugi, taki, że spotkałem się z opinią, że to nie honorowo podbijać do kobiet z pracy...

To szlachetna dziewczyna. Miła, wyciszona, śliczna - prawdziwa aryjska księżniczka...

Gość gość
Potrafisz podjąć choć jedną decyzję sam bez kafe-konsultantów? To twoje życie,a zachowujesz się jakby do ciebie wogóle nie należało

Gość gość
A ona ile ma lat?

Nie wiem. Trudno określić. Wygląda mi na 20-24. Młoda jest. Nieco dziewczęca z wyglądu...

Gość gość
Podbijaj do niej, bo ktos inny Ci ja odbierze. Jak masz pewnosc, że nikogo nie ma to działaj. Pozniej bedziesz zalowal, ze nic nie zrobiles w tym kierunku.

Gość gość
Jakie stanowiska pelnicie w robocie?

Gość gość
napisz o neij wiecej ile sie znacie o czym gadaliscie co ona do cb mowi

Właśnie ostatnio jeden "gawędziarz" się koło niej zakręcił. Ten sam, co był "podesłany" do mnie przez inną (nieciekawą) hehe A stonowisko pełnimy to samo - nie ważne jakie...

Pierwszy raz zobaczyłem ją około 1,5 roku temu. Już wtedy nawiązaliśmy kontakt wzrokowy. Jest bardzo miła. Sama proponowała mi pomoc, podczas gdy inne tylko wyjeżdżają z pretensjami. Potem zniknęła na dłuższy czas, ale ostatnio pojawiła się znowu. Ewidentnie się cieszy się, kiedy mnie widzi, bo kiedy nasze spojrzenia się spotykają, wtedy uśmiecha się od ucha do ucha... Ale mało ze sobą gadaliśmy, a kiedy już, to ona zaczynała rozmowę...

Gość gość
To wazne jakie spelniacie stanowisko, szef-podwladna czy moze na rowni jestescie...

Gość gość
znasz ja od 1,5 roku i nic nie robisz, zal

1,5 roku temu zniknęła, a około dwóch miesięcy temu znowu się pojawiła... Nie robię, bo nie jestem zbyt śmiały. Do tego mam za dużo problemów na głowie...

Gość gość
Jakie problemy masz na głowie, mów słuchamy.

Gość gość
on od 8 lat w 1 i tej samej szalenczo platonicznie zakochany. to jest glowny problem :D

Sporo mam kłopotów. Sporo wydatków, więc kasa się mnie nie trzyma. Poza tym mieszkam jeszcze ze starszymi,a moja matka pewnie by mi sprawiała problemy i jej nie zaakceptowała...

Od 8 lat to jestem zakochany w Perłowej Królewnie, a moja koleżanka z roboty jest do Perłowej Królewny dość mocno podobny....

Gość bsjkv
hahah wiec ta laska to trans :D fajny masz gust

Gość gość
"moja matka pewnie by mi sprawiała problemy i jej nie zaakceptowała" Dlaczego, jeśli taka fajna ta koleżanka? Myślisz że koleżanka nie poradzi sobie ze wzbudzeniem sympatii Twojej matki? Wątpisz w jej wdzięk, inteligencję, mądrość, intuicję?

Gość gość
athelgast to syneczek mamusi. Mamusia bedzie zla jak jej ktos dawidka zabierze ;)

Bo moja matka jest nastawiona anty. Kiedy pójdę w lewo, robi awanturę, kiedy skręcę w prawo robi awanturę. Do przodu, do tyłu, w głórę, w dół, bez różnicy... A ja już wolę słuchać gderania, ale, żeby mi nikt nie narobił obciachu....

Gość gość
Ile lat studiów ci zostało i co później?