Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy zlamane kregi szyjne...

Polecane posty

Gość gość

c4-c5 mozna operowac?? Czy jest jakakolwiek szansa na minimalną poprawe...?? Moj chlopak mial wypadek i jest caly sparalizowany...porusza tylko głową....prosze o odpowiedz...

Gość gość
A lekarze co mówią?

Gość gość
jezeli rdzen kregowy nie jest uszkodzony, to jest jakas szansa

Gość gość
Nie wiem niestety, ale to chyba nie miejsce zeby akurat ktos wiedział, z tym raczej do lekarzy... Jak to sie stało? B współczuje, to najgorsze co moze sie przytrafic. POwinna byc eutanazja

Gość gość
no wlasnie nie wiem co mowią, bo wypadek byl wczoraj i nie moge go odwiedzic jeszcze...prosze odpowiedzcie, ja tu odchodze od zmyslow a w necie nic nie moge wyczytac...:(

Gość gość
operować zawsze można tylko pytanie czy jest sens. Jak lekarze nie proponują, to pewnie ma przerwany rdzeń kręgowy i operacja nic nie zmieni. Jak trafi na dobra rehabilitację to jest szans, że po jakims czasie bedzie miał w miarę sprawne ręce. O chodzeniu raczej należy zapomnieć.

Gość gość
jakby mial sprawne rece to juz byloby dobrze....:(

Gość gość
"jezeli rdzen kregowy nie jest uszkodzony, to jest jakas szansa" Jakby rdzeń kręgowy nie był uszkodzony to by nie był sparaliżowany. Ja miałem złamanie C3, ale bez uszkodzenia rdzenia i normalnie funkcjonuję, krąg się zrósł.

Gość gość
Bardzo Mu współczuje :( Nie będzie chciał żyć.

Gość gość
Jak ma przerwany rdzeń kręgowy w kręgosłupie szyjnym to tylko wózek. Czeka go wielomiesięczna intensywna rehabilitacja i sukcesem będzie jak będzie mógł samodzielnie zrobić sobie herbatę czy kanapkę.

Gość gość
co ma dac rehabilitacja, jak przerwało rdzeń? Przeciez z przerwanym sie nie rusza wszystkim ponizej.

Gość gość
Ja chodzę o dwóch kulach bo noga złamana i wiem jak to c*****o jak człowiek o wszystko musi prosić. A ten biedny chłopak... :(