Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewela027

mojemu mężowi odbiło

Polecane posty

Gość ewela027
Nie ma rozszerzonych źrenic. Już wcześniej to sprawdzałam. On nie ubliż mi tylko ppod czas seksu. Kiedy się o coś wścieknie to też mnie zwyzywa, ż jestem popierolona itp., ale pod czas seksu jest najgorzej.

Gość gość
To straszne.mie dawaj sobą tak pomiatać. Musisz się zbuntować, bo będzie coraz gorzej. Aż mnie ciarki przechodzą jak sobie pomyślę, że mój facet miałby taki być. Koszmar.

Gość gość
Seks z mężem jest suczym obowiązkiem żony. Kobieta ma być posłuszna. Poprzewracało się sukom we łbach.

Gość gość
Autorko, są sterydy powodujące pobudzenie i wzrost siły bez zwiększenia masy np. Winstrol lub Halotestin. Sprawdź czy nie ma śladów od igły na ciele. Miałam podobny problem z facetem. Też byliśmy małżeństwem, ale jeszcze na szczęście nie mieliśmy dzieci. Zaczął mnie wyzywać, kiedy coś mi nie pasowało zaraz robił awanturę, a w łóżku był brutalny i domagał się różnych rzeczy. Znalazłam w torbie na siłownię Winstrol, igły i strzykawki. Próbowałam rozmawiać, prosiłam, groziłam. Nic nie pomagało. Dotarło do mnie, że on się nie zmieni dopiero gdy mnie wykorzystał seksualnie w paskudny sposób i pobił. Zostawiłam go i nie żałuję. Dzisiaj mam normalnego mężczyznę.

Gość gość
metamfetamina

Gość gość
to jak się zachowuje podczas stosunku? jeśli będzie tak dalej to może stać się naprawdę niebezpieczny i zrobić Ci krzywdę.

Gość gość
Trzeba byc sadomasochistka by sie tak dawac traktowac! Ja bym na niego nawrzeszczala i na pewno jesli bylby agresywny to 0 seksu. Szacunek to spokoj. Jesli sie nie sanujesz nikt cie nie uszanuje!

Gość gość
Uciekaj od niego zanim zrobi ci krzywdę. Nie boisz się o dziecko? Ten facet nie jest normalny.

Gość gość
a mnie sie zdaje ze sie zakochał i ma kogos na boku

Gość gość
Dziwne to zachowanie twojego męża. Może on lubi taki brutalny seks, a ponieważ ty nie protestujesz to dalej w to brnie. Natomiast nie rozumiem dlaczego jest wulgarny i agresywny w stosunku do ciebie w takich codziennych sprawach. Ja bym tego nie wytrzymała.

Gość gość
na 100% bierze testosteron wymacaj mu tylek czy nie ma zgrubien po zastrzykach

Gość gość
Zastanawiam się po co ta cała analiza. Jeżeli mężczyzna traktuje kobietę w ten sposób, to na pewno jej nie kocha. Nie ma co kombinować, tylko trzeba wiać od takiego chama.

Gość gość
Żona nie ma prawa odmawiać seksu mężowi. To jest jej obowiązek. Jeśli kobieta jest posłuszna to wszystko się dobrze układa.