Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego

Polecane posty

Gość gość

mam ochotę na przytulanie się? po prostu ciągle, codziennie... nie na seks tylko na przytulanie? unikam ludzi, dużo siedzę w domu i codziennie o tym myślę i mi tego brakuje... dlaczego?

Gość gość
To jest brak bezpieczeństwa .....siedzenie w domu ...leżenie w łóżku ......głowa przy poduszce .....przytulanie to potrzeba bezpieczeństwa ......czy to objaw depresji ....nostalgi ....możliwe ....mam tak przy kryzysie finansowym .......to brak stabilności ......mija ale w życiu mamy zbyt mało radości ......to jest przygnębiające ......mija .......powodzenia......pisał wielokropek ......

Gość gość
potrzeba drugiego człowieka? chęć bycia dla kogoś ważnym?

Gość gość
Mimo wszystko lubię jak autor tematu ma nick to ułatwia wymianę zdania

Gość gość
bo seks jest zarezerwowany dla męża

Gość gość
M czy K?

Gość gość
kobieta - jestem autorką tematu fakt, problemy finansowe ale tego wyrażenia brak poczucia bezpieczeństwa tego nie rozumiem :( od mojej psychiatry to nieraz słyszę ale nie mam odwagi zapytać...czy ktoś mi wytłumaczy?

Gość gość
Potrzeba drugiego człowieka .....tak przy..to prawda ...ale jak mamy listę osób zamkniętą ...znaczy że od jakiegoś czasu nikogo nie poznajemy .....to źle ....to przygnębiające ....monotonne ....ja w wieku 50 lat zapisałem się do Liceum. ......wczoraj odebrałem świadectwo .....chodzę. regularnie na basen.....nowo poznani ludzie to jak świeży tlen ........pisał wielokropek.....

Gość gość
Pisałem ....brak bezpieczeństwa ......to właśnie między innymi finanse .....strefa uczuć ......poczucie akceptacji bliskich ......stosunki w pracy ......zagrożenie bezrobociem .....itd.........

Gość gość
............powodzenia......pisał wielokropek .....