Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

przepis na sałatkę dietetyczną

Polecane posty

Gość gość

macie jakieś przepisy na smaczne sałatki dietetyczne? Od razu mówię, że mój synek który ma 1,5roku również będzie to jadł (oczywiście z mamusi talerza najlepsze :D )

Gość gość
Ja nie mam zadnego specjalnego przepisu. Mix salat i do tego rozne warzywa zalezy jakie mam w lodówce. Najbardzieh lubie do tego domowy vinegret. Dla urozmaicenia mozna dodac pestki slonecznika czy dyni. Fajnie tez wyjdzie z pieczonych warzyw korzennych .

Gość gość
ja mam kilka przepisów, ale nie wiem czy nadają się aby zjadło również takie dziecko, bo mam dość jedzenia w ukryciu i niestety jem pod niego wszystko a chodzi za mną sałatka, a np. hawajska może być?

Gość gość
Mysle ze hawajska moze zjesc. Przeciez tam jest ananas i szynka lub kurczak wiec nie zaszkodzi dziecku.

Gość gość
Ja mam 1.5 roczne dziecko i jje wszystko poza grzybami wiec moze zjesc kazda salatke.

Gość gość
mój syn w sumie też, tylko jaki sos do hawajskiej robicie? bo ja zawsze kupowałam te gotowe i sama nie wiem jak to zrobić aby dziecko zjadło... tego vengret nie lubię.

Gość gość
Moze byc majoznez jogurtem i do tego jakies ziola np suszona pietruszka.

Gość gość
dobry pomysł :]

Gość gość
Mozesz tez do joguru dodac lyzeczke lagodnej musztardy i ziola sol i troche pieprzu.