Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12poleczka

bole brxucha juz od przeszlo 2 lat

Polecane posty

Gość 12poleczka

Witam mam 23 lata. 2 lata temu zaczal dziwnie bolec mnie brzuch. Byly to bole przrwlekle w okolicy pepka idace bardziej ku prawej stronie. Obfite gazy, zaparcia na przemian z biegunkami. Badania kolanoskopii i gastroskopii nic nie Wykazaly. Od tego czasu aby wyproznic sie musze uzywac czopkow czy to kal luzny czy tez normalny nie obedzie sie bez nich. wzdecia kolki to normalnosc u mnie od tych dwoch lat, jednak wczoraj przy oddawaniu stolca ppjawila sie znaczna ilosc krwi jestem slaba i mam nidnosci. Dodam ze mam kamienice pechezyka zolciowego. Bardzo sie stresuje. Bylam u lekarza mam skirowsnie na kolanoskopoe. Co to mpze byc?

Gość gość
Zespół jelita drażliwego?

Gość gość
Kolanoskopia :( i ta kamienica do tego! A tak powaznie, to kamica (nie kamienica :D ) moze powodowac wzdecia, biegunki, zaparcia. Mozliwe ze bedziesz musiala poddac sie cholecystektomii. A co do krwii to mozliwe ze po prostu sluzowka jest podrazniona tymi biegunkami i zaparciami.

Gość gość
zmień dietę bo wszelkie problemy jakie masz to od złego odżywiania pij meliskę na uspokojenie nerwów i lecz hemoroidy