Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co zrobic by mu sie spodobać??

Polecane posty

Gość gość

Widzimy sie czesto ale za wiele nierozmawiamy ze sobą. Bardzo sie w nim zakochalam jest rok młodszy oboje jesteśmy po 20-tce .sam czasem zagada ale to takie krótka rozmowki o niczym właściwie. Znamy sie przez znajomych . Niewiem jak sie zachowywać itp by tez coś poczuł do mnie

Gość gość
Może puść przy nim bąka, wtedy na pewno coś poczuje.

Gość gość
Heh ludzie przestańcie pisać takie debilstwa!!!!! Dziewczyna prosi o pomoc to jej pomozcie

Gość gość
Debilny temat, to i debilne odpowiedzi. Nie wiem czego oczekuje autorka tego tematu.

Gość gość
Czego oczekuje?? Porady , jakichś wskazówek czy coś ...

Gość gość
Zjebb jesteś !! O.o

A to zalezy jaki lubi dziewczyny ,poza tym jesli z urody nie jestes w jego typie to kiepska szansa żebys zainteresowała go osobowoscia.Ale prubuj

Gość gość
Hmm Ja na początku nie wierzyłam w feromony ale przekonałam się ,że jest to skuteczne kiedy spróbowałam. Już na samym początku kiedy użyłam poczułam się bardziej pewna siebie i atrakcyjniejsza ;) Tego samego dnia zebrałam komplement na punkcie ładnego zapachu może od 5 osób ! Obecnie jestem na tak , polecam szczególnie na wieczór ;) Może Ty również powinnaś wypróbować ? Dla ciekawości używam Love & Desire.

Co z tego że ferpomony działaja a co bedzie jak nie bedziesz mogla ich uzyc?Czar prysnie....

Gość gość
skoro do tej pory nic nie poczuł TO NIE PODOBASZ MU SIĘ

Gość gość
przekonałam się ,że jest to skuteczne kiedy spróbowałam. Już na samym początku kiedy użyłam poczułam się bardziej pewna siebie i atrakcyjniejsza x to NIE przez fermony a to że stałas się pewna siebie