Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa w waszym otoczeniu kobiety ktore zrezygnowaly z kariery

Polecane posty

Gość gość
kariery :) ile kobiet w tym kraju robi karierę większość tyra w sklepach albo góra przerzuca papierki.

Są takie, które zrezygnowały z pracy :) ale nie z kariery. Te które mają szansą na taką karierę jak ja to rozumiem, nie zrezygnowały, tylko jak najszybciej wracały do pracy, nawet po miesiącu od urodznia. A powodzi im się dobrze, wiadomo, że nie zrezygnuje z pracy ktoś, kto nie ma kasy z innego źródła. I mąż też żadnej nie zostawił :p Nie są też nudnymi babami, tak jak te, które wróciły szybko do byle pracy i teraz latają z jęzorem na wierzchu żeby ogarnąć robotę, dziecko, męża i dom :p

Gość gość
dla kazdego kariera oznacza co innego. Dla kogos to bycie gwiazda swiatowej slawy, dla innej bycie kierowniczka sklepu , dla jeszcze kogos praca na uczelni, wlasna firma, czy po prostu dobra stała praca. No i racja, ze nie ma co wpychac wszytkich do jednego worka. Kobiety maja bardzo rozne sytuacje rodzinne, finansowe, zawodowe, rozne mozliwosci, zdolnosci, zamiłowania. Kazdy pzrypadek jest inny i uogolniania nie maja sensu. A z tym, ze maz kopnie i zpstanie na lodzie?- jesli oboje sie decyduja na taka sytuacja, naturalne jest odprowadzanie z budzetu rodzinnego skladek emerytalnych

Gość gość
kinia a cóz to za karierę masz na myśli?

Gość gość
Jak dla mnie karierę to robi np Beyonce

Gość gość
popieram gościa z 16:49

Gość gość
up

Gość gość
ja zrezygnowałam z pracy, gdy dziecko miało 2 lata. z powodu chorób syna. kariery i tak bym u siebie w pracy nie zrobiła. nikt mojej decyzji nie rozumiał :( ale mam zdrowe i szczęśliwe dziecko, a żyjemy skromnie. za 2 lata planuję powrót do starej pracy - jeśli będzie to możliwe, a stan dziecka się poprawi. trochę dorabiam w domu, zawsze jakiś grosz wpadnie.