Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malinowyarbuz

Jak postapic.

Polecane posty

Gość malinowyarbuz

Hej, mam problem i chcialabym zebyscie sie wypowiedzieli co o tym sadzicie. Mam 20 lat, i od dwoch lat mam chlopaka. Ostatnio bylam na imprezie i calowalam sie z kolega a moj chlopak sie o tym dowiedzial[nie ode mnie] i wybaczyl mi i chce dalej ze mna byc. Takie sytuacje zdarzaly sie mi dosc.czesto i powiedzialam mu ze to nie byl pierwszy raz jak tak sie zachowalam. On jednak mysli ze sie zmienie i bedzie dobrze. Problem w tym ze ja nie umiem byc wierna chlopakowi, lubie byc wolna i moc robic co chce. Nie wiem czy ten zwiazek ma jakikolwiek jeszcze sens... Sama nie wiem czy go kocham czy nie...

Gość gość
A czy chciałabyś być w jego położeniu?

Gość gość
Jestes szmaciskiem i nie zasługujesz na związek, poziomac szukac klientów jako ulicznica. A twoj facet to idiota, ze wybaczył takiej dziEwce:o

Gość malinowyarbuz
Wiem ze na niego nie zasluguje, problem w tym ze ja sama nie wiem czego chce. Takie wyzwiska moglbys/moglabys sobie darowac.

Gość gość
wiec się wyszalej, pobaw życiem a potem zajmuj głowe chłopakom na stałe:) skoro masz tylu adoratorów tzn że nie bedziesz sie nudzic:) za 10 lat zaczniesz mysleć inaczej