Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojony233

Preejakulat, okres, ciąża

Polecane posty

Gość zaniepokojony233

Cześć wszystkim :) Sprawa wygląda następująco: uprawiałem seks z dziewczyną. Był to jej 4-5 dzień okresu. Jej cykle trwają 30-33 dni ( ma nieregularne ). W trakcie stosunku pękła prezerwatywa, czego nie zauważyliśmy. Po zauważeniu przerwaliśmy całą zabawę - rzecz jasna. Nie doszło do wytrysku ( myślę, że bym poczuł ). Jednak w 100% nie mogę być pewien, czy był preejakulat. Dodam, że 2 dni wcześniej masturbowałem się i doszedłem do końca. Jakie są szanse w tym wypadku na zajście w ciążę ? z góry dziękuję za odpowiedzi

Gość gość
a co twoja masturbacja ma do tego? Na miejscu dziewczyny już dawno byłabym u ginekologa po tabletkę "po"

Gość gość
raczej nie macie czym sie przejmowac. Ona w 4 czy 5 dniu cyklu napewni nie miala owulacji. Owulacja wystepuje okolo 2 tygodnie od dnia pierwszego dnia okresu. Do wytrysku skoro nie poczules nie doszlo, no chyba ze nie czujesz swoich orgazmow ;)

Gość zaniepokojony233
Moja masturbacja może mieć tyle do tego, że czytałem gdzieś, że plemniki mogą być po niej słabsze a 2 dni wcześniej praktycznie się opróżniłem. Każde info może być tutaj przydatne.

Gość gość
marna szansa na ciąże, skoro nie było wytrysku. ja od 5 lat stosuję stosunek przerywany i wpadki nie było.

Gość gość
ja od 8 lat :) a plemniki po 2 dniach znowu sa silne. Ale twoja dziewczyna nie miala wtedy dni plodnych wiec spokojnie.

Gość zaniepokojony233
No i mogę dodać, że gdy już mam wytrysk to jest on bardzo jasnego koloru - wodnisty.

Gość gość
oj daj spokój, najwyżej zostaniesz tatą

Gość zaniepokojony233
Mam nadzieję, że jeszcze nie zostanę. Czyli z wyliczeń niektórych tu osób oraz osób uprawiających stosunek przerywany wynika, że szansa na zajście w ciąże w naszej sytuacji jest raczej niska...

Gość gość
następnym razem niech laska zapisuje w kalendarzu kiedy ma okres a ty naucz się korzystać w necie z kalkulatorów dni płodnych, przed randką sprawdzcie i przestaniecie żyć w stresie poza tym przeczytaj dokładnie ulotkę prezerwatywy wtedy nie będzie wam pękać z tego zbiorniczka na nasienie trzeba wycisnąć powietrze przy zakładaniu

Gość zaniepokojony233
Pewnie tak będziemy robić, tj. liczyć teraz dokładniej. Co do prezerwatywy...powietrza w końcówce nie było, bo założyłem poprawnie, Prawdopodobnie dziewczyna naruszyła prezerwatywę w trakcie...paznokciem : )

Gość gość
12.13- rada na temat używania kalkulatorów dni płodnych bezdennie głupia ponieważ dni płodne się obserwuje, a nie oblicza

Gość jolka78
Statystyki pokazują, że co czwarta kobieta zachodzi w ciążę, stosując stosunek przerywany jako metodę antykoncepcji, dlatego radzę Ci uważać. Pamiętaj, że dziewczyna może jeszcze iść do lekarza po pigułkę po, która działa do 72 lub 120h po stosunku.