Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mam 24 lata. Nie pracuje i nie studiuje. Jestem uzależniona od Kafeterii i TV

Polecane posty

Gość gość

Rodzice mają mnie dosc, siedze i nic nie robie, cale dnie przesiaduje a to na kafe a to przed telewizorem. Ostatni program to swiat wg kiepskich na ATM o 23 i ide spac o polnocy, a od 8 rano znow to samo. Siedze tak w domu od 4 lat, nie mam zadnych znajomych, nie umiem zmienic swojego zycia

Gość gość
no co help ? weź sie za jakąś prace, zapisz na studia a na kafe zaglądaj w wolnej chwili, co za problem ? :D

Gość gość
Właśnie, dlaczego nie studiujesz?

Gość gość
Bo nie dostałam sie na wymarzone studia a na byle jakie nie chcialam isc :( Przyzwyczailam sie do siedzenia w domu, zrobilam sie strasznie leniwa, nie mam zadnej motywacji, nic mi sie nie chce :( nikt mnie nie lubi

Gość gość
ładna jesteś? z jakiego województwa? chętnie bym przygarnął fajną 24 latkę może przy mnie byś się rozkręciła :)

Gość gość
Ty nie dasz rady zmienić sama swojego życia. Mi matka pomogła, załatwiła nauczycieli żeby zdać dobrze mature i iść na jakieś studia lepsze.

Gość gość
"Bo nie dostałam sie na wymarzone studia a na byle jakie nie chcialam isc" i tak od pieciu lat się nie dostalas? to wyjątkowo tepa jesteś. co na to twoi rodzice oprócz "maja mnie dość"?

Gość gość
Koniecznie musisz wyjść do ludzi, siedzenie w domu jeszcze bardziej Cię pogrąży. Poszukaj pracy, nawet dorywczej, zawsze to coś:)