Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co uważacie za wade w wyglądzie facetów ? Co was najbardziej denerwuje ?

Polecane posty

Gość gość
pryszcze i blizny po nich na twarzy fujjjjjjjjjjjj

Gość kamialalaa
PENO PRYSZCZY I NIE DBA O HIGIENIE

Gość raBarbara
Nie podobają mi się bladzi faceci łysole lub z rzadkimi włosami (mimo że sama mam jasną karnację :-) ) Pryszczate koksy. Koks = mały fiutek. Byłam kiedyś kilka miesięcy z takim koksem (ale był przystojny) i miał fiutka ok.9cm. Brzydkie,zaniedbane dłonie.

Gość gość
9 cm? może mu nie stawał w ogóle

Gość gość
a ile cm średnio powinien mieć penis, nie w zwodzie?

Gość gość
tępy wyraz twarzy bród i smród zepsute zęby dresiarski wyglad tatuaze złote łancuchy i sygnety ( nie rodowe)

Gość gość
nie wiem, nigdy takiego nie widziałam

Gość belisssima
TAKI KARAKAN CO MA KRÓTKIE NÓZKI

Gość ognios
Najgorsze są cycki. Obrzydliwe wręcz. Zostawiłam takiego. Próbował jeszcze 2 x podchodów. Teraz znalazł sobie drugą i ciągle ją obściskuje na moich oczach. A ja nie mogę na niego patrzeć i dziwię jej się. Do tego jeszcze ciągle spocone łapy. I chlipanie podczas posiłków. Z wyższym wykształceniem tak a propos.

Gość gość
mnie tez najbardziej odrzuca zaniedbanie; jak ktoś śmierdzi, ma tłuste włosy i brudne ciuchy, oczywiście bez przesady, rozumiem że się czasem mozna pobrudzić czy coś, ale jeśli jest to stały element wyglądu to już mnie trochę odrzuca. Dla mnie też istotne są oczy i niestety, ale trochę odrzuca mnie jak ktoś ma małe, głęboko osadzone oczka, takie ledwo widoczne, nie wiem dlaczego.

Gość gość
ognios ja bym jej to powiedziała, tak od tego momentu: ciągle spocone łapy. I chlipanie podczas posiłków.

Gość ognios
Nie mogę, tworzymy większą grupę. Sama to wszystko pewnie zauważy z czasem. Są dopiero od miesiąca.

Gość ognios
Ciekawy temat, ale już zmykam do domku, do jutra.

Gość heniutaa od bolaa
buractwo, napuchnieta wredna geba, po ktorej mozna rozpoznac ze to polski boy.

Gość gość
Brzydkie zęby ( nie chodzi o śnieżnobiały uśmiech a o to by były zadbane bez ubytków) i brudne lub wyjątkowo tandetne buty ( tandetne =że brzydkie oblatane ,sklonowane,takie jak pół polski lub dresiarskie) na te dwie sprawy zwracam szczególną uwagę

Gość gość
- nadwaga - otyłość - niski wzrost - zbyt duże owłosienie - brzydkie zęby - brak higieny -

Gość gość
ŻAŁOBA POD PAZNOKCIAMI !!!!!!!

Gość gość
- tłuste włosy - resztki jedzenia miedzy zebami, smród z ust - łysina - mały i chudy penis - zbyt duze owłosienie, jw nie podoba mi sie to po prostu, delikatny zarost tak ale nie goryl, nogi jak u małpy, włosy wystające spod pach fuj - krótkie nogi i dlugi tułów :O - widoczne dysproporcje tj wielki nochal, ogromne murzynskie usta albo czoło wysokei jak u kosmity, malutki podbródek itp - facet w rurkach :O - malo męska budowa ciala

Gość natasza35
Zauważyłam że wielu polskich mężczyzn jest spasionych i mają po 2 a nawet 3 podbródki.Do tego te łyse pały choć zdarzają się łysi przystojniacy.

Gość mątwa_
-perkaty nos, nienawidze facetów z małymi zadartymi nochalami, już wolę kartofla jak u depardieu niż mały wypierdek jak figurskiego czy dicaprio -kurd**el a'la mozil, w ogole cały facet w stylu mozila to jest jakaś zbrodnia na męskim gatunku od gęby debila począwszy na krotkich kończynach skończywszy -grube uda nieproporcjonalne do reszty sylwetki -chude palce u rąk jak kałamarnica i długie szpony, od razu wiem że ten facet nie potrafi w domu zrobić nic, fizyczna lebiega, potrafi tylko klikać, a że łatwiej w klawisze uderzać dluższymi paznokciami to je namietnie hoduje -adidasy do wszystkiego i o każdej porze roku, jak mi facet przyłazi dzień w dzień czy to kolacja w restauracji, czy wyjście do teatru a on wiecznie w adidaskach - do odstrzału -łańcuszek, cinki czy gruby jeden czy 20 wszystko jedno, facet z łańcuszkiem to jak facet z kolczykiem - śmierdzi zniewieścieniem :o - długie kudly - zielone oczy, nie spotkałam jak żyje dobrego faceta z zielonymi oczami, są jak węże -z niedowagą ponad -10 i nadwagą ponad +10 -patykowate łydki -rurki :o -fryzura na bibera masakra, juz wolalam beckhama -wąsy -gęsta broda -zaniedbana paszcza -czerwony rumień jako efekt uboczny namiętnego picia -łysina lub bardzo rzadkie włosy

Gość ognios
A proponuję dodać do tematu jeszcze cechy charakteru, etc.

Gość gość
-brzuszysko -tłusta/anemiczna sylwetka i totalny zanik mięśni -włosy na twarzy -zaniedbanie wszelkiego typu: brak higieny, próchnica itp: nie odrzuca mnie od kogoś kto jest ogólnie zadbany, co nie znaczy, że od razu mi się taka osoba podoba, bo do tego wiadomo mam swoje preferencje

Gość gość
Hahaha przeczytałam od dechy do dechy i leżę :D.

Gość gość
Facet bez wyraźnego dużego brzucha jest niemeski

Gość gość
wsiurska biżuteria nap wielki , złoty sygnet na palcu :O ogolona pała, (wyjątek jak wypadają lub z powodu choroby) brudne pazury ciuchy jak za czasów PrLu niedomyty :O kłaki na klacie jak u małpy :O

Gość gość
Większość z opisów to typki które mają w realu powodzenie:)

Gość gość
zayebiste wpisy :D

Gość gość
-male dlonie brrr mam w pracy kolesia, ktory ma prawie 2m wzrostu a dlonie jak kobieta wyglada to wg mnie niesamowice odpychajaco - krotkie, grube, serdelkowate palce -male paznokcie wcisniete w palce a za nimi taka poducha nie wiem jak to lepiej opisac -zaloba za paznokciami -brudne uszy, w godzinach szczytu w zatloczonych srodkach komunikacji miejskiej moge dowoli naoogladac sie zaschnietych zlogow w meskich uszach OHYDA - male zbyt blisko i zbyt gleboko osadzone oczy, wlacza mi sie jakis niekontrolowany alarm w mozgu, zeby takiemu facetowi nie ufac -meszek tudziez kilka za dlugich powiewajacych wlosow na lysinie - faceci w rurkach z chudziutkimi pajakowatymi nogami -obciachowe tatuaze -zlote lancuchy, lancuszki itp z meskiej bizuterii akceptuje wylacznie porzadny zegarek, spinki do mankietow i obraczke -brak higieny osobistej -wygniecione ciuchy, brudne buty

Gość gość
większość wymienionych cech pasuje niestety do polaków, głównie niski wzrost, krótkie nogi, brzuch piwny, wątłe ramionka, zakola.