Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cytadelle

Ile starałyście sie o kolejne dziecko?

Polecane posty

Gość cytadelle

Jak w temacie + ile miałyście lat w pierwszej i kolejnej/kolejnych ciążach?Możecie tez napisać ile starałyście się o pierwsze dziecko

Gość gość
w pierwszą ciążę zaszłam mając 21 lat, teraz staram się o drugą dzidzię i mam 31 lat

Gość cytadelle
naprawde nikt nie starł sie o kolejne dziecko? ja sie teraz staram o drugie i chciałabym wiedziec czy czasowo zajelo wam to podobnie jak przy pierwszym czy dłuzej czy tez krocej? Moze ktos sie wypowie :D Prosze

Gość fikulol
Przecież u każdej kobiety jest inaczej! Znam kobiety z pierwszym dzieckiem wpadki a drugiego nie udało się "zrobić' nawet przy pomocy lekarza, znam tez kobiety, które pierwsze miały po latach starań a z 2 wpadły. Ja o pierwsze starałam się 4 lata, a teraz zabezpieczam się przed 2.

Gość gość
1 dziecko 4 miesiące ale bez większych wyliczeń, planów itd 2 dziecko za 1 cyklem ale poprzedzone suplementami, wyliczeniami, obserwacjami itd

Gość cytadelle
tak ogolnie chce wiedziec :) wiem ze kazda kobieta jest inna iduzo czynnikow odgrywa role, ale to chyba nie problem ze sie spytam?

Gość gość
o pierwsza ciąże staraliśmy się 6 miesięcy wtedy miałam 28lat a teraz staram się o drugie i mam 30lat. Zobaczymy jak to będzie :)

Gość gość
2 x 12 m-cy.

Gość gość
w pierwszą ciąże zaszłam mając 21 lat po 4 msc starań a druga ciąża ....cóż 1 raz bez zabezpieczenia jak miałam 23 lata ....więc chyba bardzo łatwo poszło

Gość gość
1 ciąża 20 lat w momencie zajścia, 1 cykl 2 ciąża 24 lata, 9 cykl, ciąża zakończona poronieniem 3 ciąża 24 lata, 3 miesiące po poronieniu. Obecnie jestem w 21 tygodniu ciąży.

Gość gość
Pierwsza ciąża w wieku 20 lat-starania 8 m-cy; druga w wieku 24 lata w pierwszym cyklu; trzecia w wieku 33 lata-11 miesięcy:-)

Gość gość
o pierwsze sie nie staralismy jakos specjalnie a o kolejne 8 miesięcy

Gość gość
pierwsze nie do końca wpadka ale udało się za pierwszym razem, drugie dziecko po 5,5 roku po ok 1,5 roku starań

Gość gość
to ja z 16:46 pierwsze dziecko 20lat drugie 25

Gość gość
Pierwsze dziecko dwa lata starań, leczenie się, wiek 26 lat. Drugie dziecko po trzech latach wpadkowe. Kinga Stefanka a ty nie chciałaś kolejnego dziecka o ile dobrze kojarzę?:classic_cool:

Gość gość
1 ciaza - 3 lata staran leczenie 25 lat poronienie 2 ciaza - rok staran leczenie 26 lat porod przedwczesny smierc dziecka 3 ciaza - wpadka 26 lat 3 miesiace po stracie 2 ciazy. Zobaczymy jak sie potoczy.

Gość gość
1 ciąża 24 lata 11 cykl starań zakończona poronieniem 2 ciąża 24 lata 4 cykl po stracie 1 starań syn 3 ciążą 29 lat bez starań :P obecnie 30 tc

Gość gość
Pierwsza ciaza w wieku 18 lat, nie zaplanowany, ale ukochany synus :-). Druga ciaza w wieku 30 lat, 4 miesiace po odstawieniu tabletek, obecnie 34 tydzien, bedzie coreczka.

Gość cytadalle
dzieki za wypowiedz dziewczyny :)

Gość uam poznań
na pierwsze dziecko długo nie czekaliśmy bo tylko dwa miesiące na drugie czekaliśmy rok

Gość uam poznań
24,28

Gość gość
1 ciąża 26 lat- w 1 cyklu 2 ciąża 31 lat - w 5 cyklu

Gość kikalikaff
1 ciąża 50 cykli starań, poród w wieku 27 lat 2 ciąza w trakcie starań kilka mcy

Gość gość
1. 2,5 roku staran, ciaza z iui - 25l 2. o dziwo 4 cykl, - 27,5 r (a tez myslelismy ze bedzie problem jak z 1 ciaza)

Gość goscccc
Pierwsze za pierwszym albo drugim razem jakoś szybko a drugie po 7latach i tutaj pol roku starań mimo operacji na jajnikach czyli też dobrze