Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pytanie do poważnych pań ( nic szczególnego )

Polecane posty

Gość gość

panie tu często opisują sytuację swoich włosów i dostają rady, więc ja też się skusiłam - liczę na pomoc. Mam włosy kręcone. Używam szamponu do kręconych włosów z nivei, jedwabiu ( w płynie bądź biosilku ) , ostatnio też jeden z olejków orientalnych firmy Marion - tego do włosów zniszczonych ( chociaż dopiero kupiłam, jeszcze nie miałam okazji wypróbować ), schwarzkopf essense ultime omega repair beauty Balm - bardzo ładnie pachnie i kosmetyki z tej serii przeznaczone są do włosów zniszczonych, potrzebujących regeneracji, czyli coś dla mnie. płyn do kręconych włosów firmy Marion ( można psikać nawet suche ) i satynowego mleczka do kręconych włosów. Ono idealnie spisuje się na moich włosach, są nawilżone i piękne. nigdy nie przywiązywałam większej wagi do włosów, wydawało mi się, że są jakie są i nic się z nimi nie da zrobić. Do tej pory tak zostało, ale ostatnio zaczęłam się poważnie zastanawiać. nie wiem co zrobić, żeby mieć zawsze nawilżone, przygładzone włosy. Mogłyby wyglądać nawet na wilgotne, w moim wypadku efekt byłby super :)) mam suche włosy, ale takie są już z natury kręcone :/ największy problem mam z prostowaniem ( nie prostuje, tylko czasami 1 raz na miesiąc czy dwa potrzebuje jakiejś zmiany ) - włosy są zawsze suche, nieładne ( nie używam wtedy żadnych kosmetyków, bo tu mam problem - nie wiem jakich ), taki trochę puch, a bardzo chciałabym, żeby wyglądały jak u niektórych dziewczyn : lśniące, lejące się. Może któraś z was ma podobny problem? Jakich kosmetyków używacie? Lub jakie polecacie? A może są jakieś inne sposoby? Proszę o rady, na pewno będę wdzięczna :)

Gość gość
he he he za darmoszkę by się chciało?

Gość gość
Nie rozumiem.. Pytam jakie kosmetyki by pomogły. Nigdy w tym nie siedziałam, wiec nie wiem..