Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Czy warto odnawiac ta znajomosc?

Polecane posty

Gość gość

Mam 2 kolezanki, z jedna chodze do klasy, spedzamy czas razem ciagle, jednak strasznie mnie ona denerwuje. Ale zawsze jest tak jesli z kims spedza sie tyle czasu, wiec przeoleje to jakos :) jednak jestem w jej cieniu, wszyscy tylko na nia zwracaja uwage, np gdy poznajemy kogos i tak samo rozmawiamy z tymi ludzmi oni pisza do niej chca sie spotykac a o mnie zapominaja :( meczy mnie to, nawet nauczyciele uwazaja, ze ja nie radze soie jesli jej nie ma a to nieprawda! Mialam tez druga kolezanke, z nia nie spedzalam az tak duzo czasu ona ma w szkole swoja przyjaciolke i mniej czasu ostatnio spedzalysmy razem, jednak ona umiala mnie pocieszyc i zrozumiec jak nikt inny, zawsze mowila mi ze jetsem jej przyjaciolka i jestem dla niej wazna, moglam na nia liczyc, jednak ona z dnia na dzien przestala sie odzywac. Napisalam do niej, powiedziala mi ze nie odzywa sie poniewaz ze mna ciagle jest moja przyjaciolka, nazwijmy ja Ewa. A Ewa ja denerwuje. I koniec tematu, juz nic wiecej nie napisalam. Natomiast ewa to raczej kolezanka z ktora moge sie posmiac nie moge sie jej zwierzyc ani nic gdy to roie ona zaczyna sie smiac i mowi ''jestes najsmieszniejszym czlowiekiem swiata'' nie ma zlych zamiarow ale jest troszke plytka i wszystko co popwiem ja smieszy. Nie mozna z nia pogadac powaznie i meczy mnie to ze jestem w jej cieniu. Czy warto w ogole odnawiac przyjazn z tamta kolezanka? I czy na moim miejscu zadawaliyscie sie z ewa? :(( pisze na wizazu o jestem zdesperowana do tej pory jedyna osoa ktorej moglam sie wyzalic yla kolezanka ktora mnie olala :((

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować