Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest w pupe

Polecane posty

Gość gość

Od dłuższego czasu mój facet zachęca mnie do seksu analnego... Do tej pory nie ulegałam mu, wciąż zastanawiam się czy warto spróbować. Może ktoś mi opisze jak to jest i jak się za to zabrać...

uzyjcie zelu bo inaczej bedzie boleć;/ tak to jest przyjemnie, ja raz w zyciu mialam taki sex tzn proby jego byly nie raz ale raz tak do konca sie sexilismy hehe i bylo super

Gość gość
Czytałam w internecie, że przed seksem powinno ćwiczyć anus tak aby w ogóle był w stanie przyjąć członka... Szczerze mówiąc wszelkie opisy na jakie natknęłam się w internecie są raczej zniechęcające...

Gość gość
Z punktu widzenia kobiety nic specjalnego, na sucho ogromny ból więc polecam wcześniej nabyć jakiś żel do tych spraw, jednak dla kobiety to tylko nowe przeżycie, ale mimo wszystko polecam ;)

Gość gość
Poza lubrykantem podjęłyście jakieś inne kroki? Ja wczoraj próbowałam wprowadzić w o***t swój wibrator i szczerze mówiąc nie dałam rady...

Gość gość
z lubrykantem tez troche boli. generalnie uczucie przy wyjmowaniu jest jak robienie wielkiej i dlugiej kupy, a przy wkladaniu - jakby ta kupa sie cofala. czyli jakbys sie dluzszy czas nie mogla wysrac

Gość gość
Nie mam pojęcia jakie to jest uczucie gdy stolec się cofa... :P To kolejny niezachęcający opis...

Gość gość
a ja bym najpierw zaproponowała facetowi że włożę mu coś w tyłek, a później sama sie na to decydowala

Gość gość
a dlaczego chcesz sięgnąć po tak obrzydliwy seks? Jesteś kaleką waginalną, czyli nie osiągasz orgazmu waginalnego? Musisz wiedzieć, że anal oprócz smrodu, bólu dla kobiety, orgazmu nie może zapewnić, bo o******ca nie ma połączeń nerwowych z ośrodkiem rozkoszy w mózgu. Poświęcać zdrowie, życie dla debilnego chłopa, który może się spuścić nawet w dziurze po sęku wysmarowanej gównem, jest debilizmem. Przez anal możesz srać po kostkach, bo rozp********z zwieracze o***tu, w najgorszym przypadku możesz nabawić się brodawczaka, który rakowacieje, a zanim zrakowacieje, to będziesz łazić jak poczwara z purchwkami na twarzy, i c***e.

Gość gość
To skąd bierze się taka popularność seksu analnego skoro nie daje żadnej przyjemności?

Gość gość
jupiczka, błagam cię... "sexilismy", "tyłeczek", "żeliczku"... dodaj jeszcze do tego "sromek", "penisek", "cycunie" i polej w ch*j słodkim lukrem:O

Gość gość
Moja dziewczyna mowi ze przyjemnie jej jest kiedy penetruje jej o***t. Mnie tez jest przyjemnie.

Gość gość
peda​lstwo wypie​rdalać z tego forum !!! Osrane sy​fiarze rżnąć się między sobą w du​pska !!

Gość gość
oj ktos chyba zazdrosci haha

Tzo Wy ku.urwa w sedes walita się :D jeszcze góówno Wam podejdzie pod przełyka i trza bedzie zwracać kiełbache nosełłem :D

Gość gość
Podczas miesiączki mój chłopak wali mnie w d**eczke praktycznie codziennie. Na początku jest maly dyskomfort i troszkę boli ale jak się już dupcia rozluźni to jest naprawdę świetnie. Ostatnio to nawet wzięłam z dupki do ust :)

Gość czaskochania
ja doszłam jak mój misiek mnie smerał za uszkiem. Od dziś rzucam anal i zaczynam trening "smerania", który da orgazm porównywalny do waginalnego ale pozbawiony niemiłych zapachów.👄

Gość gość
Co za ciemnoty się tu wypowiadają. Mi i mojej dziewczynie sprawia to dużą przyjemność więc spróbuj i się przekonaj jak bedzie dla Ciebie.

Gość gość
gosc 8:40 - tak sobie to tlumacz glupi zakompleksiony prawiczku.

Gość gość
do gościa wyżej: drogi ignorancie, przyjemność a orgazm to dwa różne odczucia, przyjemność do orgazmu ma się jak pięść do nosa. Głaskaniem np. po szyji choćby było najprzyjemniejsze nie wyzwolisz orgazmu, tak jest i analem: głaskanie o******cy od środka penisem też może być przyjemne, ale nie wyzwoli ogazmu, gdyż o******ca nie ma połączeń nerwowych z ośrodkiem rozkoszy w mózgu.No cóż, w podstawówce nie ma fizjologii człowieka, zatem nie dziwota, że taka ciemnota tu panuje, od roboli łopatowych trudno wymagać wiedzy akademickiej. Tego typu ignorancja może się zemścić zagładą biologiczną ludzkości, a w najlepszym przypadku pokoleniem kalek, które nie będą rozróżniać g***a od jedzenia.& normalnego zdrowego seksu od dewiacyjnego chorobliwego anala, amen

Gość gość
.....dyskomfort i troszkę boli ale jak się już dupcia rozluźni to jest naprawdę świetnie. Ostatnio to nawet wzięłam z dupki do ust.... Oto jest ww. dowód, że pojawiło się już pierwsze kalectwo, które nie rozróżnia g***a od jedzenia biorąc ufajdanego gównem penisa do ust. Rence opadajom, armagedon sie zbliża dużymi krokami

Gość gość
hahaha ale zem sie usmiala! czasami fajnie na kafe se wejsc jednak i poczytac!

Gość gość
Do wszystkich analkowiczów: kopulujcie jak chcecie, umierajcie na brodawczaka jak chcecie, w bólach rakowych albo na heroinie, ale nie afiszujcie się, bo poklasku wśród normalnych ludzi nie znajdziecie.

Gość gość
Przestroga: życie w pełnym zdrowiu nie jest obowiązkiem, tak i czysty seks waginalny nie jest obowiązkiem, zatem róbta co chceta i gińta jak pasożyty, amennnnnn

Gość gośćnnoo
ludzie ile wy macie lat? lewatywa najlepiej ,i checi ze chcecie w dupke ,bez checi nic nie bedzie nie ma po co parkowac ,tylko bol

Gość gość
Do gościa z 11:49 : Kalectwo widać przy każdej Twojej wypowiedzi. Zapewne jesteś jeszcze prawiczkiem. Dbam o higiene, zarówno przed jaki i po stosunku. Tak więc o jakim g****e Ty gadasz. Nigdy bym nie pozwoliła włożyć sobie penisa w dupke nie będąc pewna, że jestem tam czysta. I chyba nigdy nie doznałeś takiej rozkoszy żeby w łóżku zrobić wszystko.

Gość gość
Dbam o higiene, zarówno przed jaki i po stosunku. Tak więc o jakim g****e Ty gadasz. Nigdy bym nie pozwoliła włożyć sobie penisa w dupke nie będąc pewna, że jestem tam czysta. I chyba nigdy nie doznałeś takiej rozkoszy żeby w łóżku zrobić wszystko. Droga PT Debilko: higiena nie ma tu nic do rzeczy, uchroni ew. przed bakteriami kałowymi ( przed wirusem brodawczaka nie uchroni)smród g***a jest nie do zabicia! Jeśli nie wierzysz wsadź se palec do d**y po lewatywie i zaraz pod nos, a się przekonasz, że mam rację i za karę będziesz szczekać pod stołem jak suka. Faktycznie spuścić się do śmierdzącej d**y, to rozkosz, ale dla dewiantów okaleczonych z normalnego orgazmu z powodu cieńkości fiuta. Dawać d**y w bólu dla dewianta, by mógł się tam spuścić, to debilizm do sześcianu.

Gość gość
Nie dość że prawiczek to Twój intelekt ma się nie wiele lepiej tak samo jak Twoja higiena :) "smród g***a jest nie do zabicia" haha uśmiałam się jak nigdy. Moja pupcia jest czysta, gładziutka i pachnaca a wystarczy tylko dbać o siebie i higienę. A wirusem brodawczaka można zarazić sie nie tylko przez seks analny.