Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak to jest w pupe

Polecane posty

Gość gość
I chyba masz małego bo ciągle o tym wspominasz :)

Gość gość
do z 14:56: a robiłaś próbę z palcem? Pewnie nie potrafisz się przyznać doporażki i oprócz dawania d**y nie potrafisz nawet szczekać jak suka, choć prawie nią jesteś.

Gość gość9876
Ja próbowałam raz z narzeczonym. Mnie strasznie bolało, a jemu się nie podobało, więc zanim zaczeliśmy to przerwaliśmy. Mnie strasznie bolała pupa, a on powiedział że nie chce już tego powtarzać, bo w d**ę robią p****y. Ale wiem, ze są niektórzy którym ta forma odpowiada. Nas nie przekonała :-/

Gość gość
biedny maloletni zakompleksiony onanisto nikt ci nie kaze, obowiazku nie ma, trzymaj sie od tego z daleka i juz ale nie oceniaj innych i tego co jest ich prywatna sprawa a wyzywanie od suk jest akurat dowodem na to, ze nie majac argumentow uciekasz sie do zwyklego chamstwa

Gość gość
do analkowiczki z 16:26 Moja droga, uderz w stół a nożyce się odezwą, tak i z Tobą. Musisz wiedzieć, że suka jakby dostała op*****l głosem lub batem to by porzuciła śmierdzącą dewiację, a Ty dalej się w tym ""g****e" babrzesz, bez żadnego honoru. Żal mi Cię, chyba oziębła, kobieto pozbawiona orgazmu waginalnego. Odnośnie szydzonego prze Ciebie onanizmu: onanizm podobnie jak normalny seks wyzwala orgazm, często silniejszy niż kiepski seks z oziębłą kobietą, i nic nie pachnie gównem, w przeciwieństwie do Twojego śmierdzącego anala.

Gość gość
Do z 16:01 : Suką jestem w łóżku dla mojego faceta bo lubię taką właśnie dla Niego być a Tobie co najwyżej pozostaje nazywać tak własną rękę bo prostota i wspomniane wyżej chamstwo bije od Ciebie na km. Wypowiadasz się na temat o którym w ogóle nie masz pojęcia. Tak więc wróć do odrabiania lekcji i dalszej nauki w której niewątpliwie masz braki.

Gość gość
oto poniżej dowód, że anal, to nie tylko smród ale i ból: gość9876 Ja próbowałam raz z narzeczonym. Mnie strasznie bolało, a jemu się nie podobało, więc zanim zaczeliśmy to przerwaliśmy. Mnie strasznie bolała pupa, a on powiedział że nie chce już tego powtarzać, bo w d**ę robią p****y. Ale wiem, ze są niektórzy którym ta forma odpowiada. Nas nie przekonała :-/

Gość gość
Ja uwielbiam jak mój facet posuwa mnie w tyleczek. Najlepiej jak rznie mnie jak dziwke, szybko i po same kuleczki. A jak jestem znieczulona przez powiedzmy alkohol to pozwalam mu praktycznie na wszystko. O finale w dupce i lizaniu po wszystkim penisa włącznie.

Gość gość
do gościówy powyżej: pewnie jesteś oziębłą kupą bezczuciowego mięsa i pieprzysz głupoty z tym znieczuleniem alkoholem, bo nic nie czyjesz z powodu braku orgazmu i wszystlko Ci jedno gdzie posuwa w p***ę, d**ę czy usta, bo i tak nic z tego, zero przyjemności. Przyznaj się wreszcie i nie zciemniaj. Zmysł węchu też masz uszkodzony, że nawet do ust bierzesz śmierdzącego k****a?

Gość gość
czyli jednak gimbus :) prosty jak budowa cepa gmibus

Gość gość
krew może zalać, że się z tymi "gównianymi" dewiantami zadaję i tracę czas na oświatę seksualną, z której i tak nic z tego nie będzie, gdyż ciemnogroda może przekonać tylko wąchanie kwiatków od spodu, amen.

Gość gość
Mnie rozwalają już te teksty typu... brak połączenia z ośrodkiem mózgowym. Zapewne articulation carpo metacarpea policis również ich nie ma a mimo to boli podczas stłuczenia może u Ciebie występuje jakaś dysfunkcja ciała bo u wiekszosci ludzi każda cześć ciała jest unerwiona chocby tylko po to by nie srać w gacie!

Gość gość
oswiata seksualna teraz to pojechales po bandzie co ty wiesz o seksie?? bo sie po bozemu pobujasz pare minut na niej?? nie ma sensu rozmowa, skoro jeden o piernikach a drugi o wiatrakach trzymajcie sie moi pobozni...ale przekonac mnie nie przekonacie

Gość gość
do przedmówcy: pomyliłeś/aś adresata, pewnie ci już kał do muzgó dotarł, he?

Gość gość
mój drogi, prawdziwego faceta nie zrobi z ciebie wyzywanie kobiet od suk, bo o tej bajce tez nie masz bladego pojecia, chciałbys, ale jakem "suka" szans nie masz

Gość byku__
rozj​ebane jak lej po granacie, walą się w śmier​dzące du​pska i mówią jakie to rozkoszne hahahaha. zobaczcie, że w necie sa te parchy takie wygadane, w realu żaden nie powie że żone ped​ałuje :D Niegdy żaden znajomy mi nie powiedział, że lubi rżnąć w du​psko, bo ryj by miał oklepany :D Chociaż i tak wszystkie szm​aty co dają zada do ru​chania pozdychają na hiva, albo innego s​yfa, bierzcie dalej za mężów ped​alskich sy​fiarzy :D

Gość gość
do byka: tym swoim tekstem podsumowałeś wartość tej śmierdzącej i szkodliwej dla zdrowia jednostki i społeczeństwa dewiacji. Myślę, że skończy się publiczne pianie peanów i demoralizacja zaglądającej tu młodzieży. Chcą kopulować narażając zdrowie niech kopulują ale na własnym podwórku i pod własną kołdrą, ale bez zarażania dewiacją innych jeszcze normalnych.

Gość gość
a mnie jest zal tych wszystkich przeciwnikow anala.

Gość gość
Do tego śmiesznego gościa antyanalnego : Haha jak kiedyś któraś Cie zechce to wiedz że bedzie przer****** we wszystkie możliwe dziurki :) a Ty chcac ja zaspokoić po bozemu tym swoim malym k***sikiem sprawisz ze bedzie sie rypac w dupsko z kim popadnie baranie :)

Gość gość
cyt.: a Ty chcac ja zaspokoić po bozemu tym swoim malym k***sikiem sprawisz ze bedzie sie rypac w dupsko z kim popadnie baranie OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO powyższy cytat, jest dowodem na to, że anal preferują, z konieczności, mężczyźni z niedorozwiniętmi peniskami, bo nie mogą się spuścić w dużo luźniejszej pochwie. No i kto tu jest na wierzchu PT Niebaranie, robiący błędy literowe jak siurek-gimbus AAAAAAAA, anal też preferują mężczyźni z brakami w wykształceniu i wychowaniu, o czym świadczą ww, błędy i brak kultury języka.

Gość gość
cyt. gość a mnie jest zal tych wszystkich przeciwnikow anala. dopisek: żal, bo gro kasy idzie dla grabarzy zamiast do mnie/prktolog,ginekolog

Gość gość
Pytanie w temacie bylo : jak to jest w .... . Logicznie analizujac to pytanie skierowane jest do ludzi ktorzy maja w tym kierunku chocby niewielkie doswiadczenie i chca sie nim podzielic. Nie bylo przeciez pytania : co myslisz o analu - a wiekszosc odpowiedzi to teoretyczne uwagi ludzi ktorzy wlasnego doswiadczenia w tym kierunku nie maja. Sztuka czytania pytan ze zrozumieniem zanikla ?

Gość nieanonimowy
co to wszyscy tacy anonimowi,? Zapomnieliście o nickach pomarańczowych innych niż "gość"? Dla niegimbusów z małymi siurkami: som jeszcze nicki niebieskie zabezpieczone hasłem; poproście, a poinstruuję jak go założyć.Nara. NN🖐️ PS: fajnie, że jesteście, bo można się Wami trochę pobawić, jak na scenie w kabarecie.

Gość gość
do gościa z 8:49: chłopie, właśnie Ty obnażyłeś swoją nieporadność w zrozumieniu tekstu: kilka postów wstecz pisze jak krowie na rowie o doświadczebiach: ból dla kobiety jak ch*j, smród jak w oborze.

Gość gość
Zaproponujcie swoim chętnym facetom takie igraszki w ich stronę. Nie trzeba wiele ogórek wielkości jego sprzętu i trochę smaru. Jak stwierdzi, że to bardzo przyjemne dajcie się skusić :)

Gość gość
Napisze do eto cyctaty prawiczka. "higiena nie ma tu nic do rzeczy, uchroni ew. przed bakteriami kałowymi ( przed wirusem brodawczaka nie uchroni)smród g***a jest nie do zabicia! Jeśli nie wierzysz wsadź se palec do d**y po lewatywie i zaraz pod nos, a się przekonasz, że mam rację i za karę będziesz szczekać pod stołem jak suka. Faktycznie spuścić się do śmierdzącej d**y, to rozkosz, ale dla dewiantów okaleczonych z normalnego orgazmu z powodu cieńkości fiuta. Dawać d**y w bólu dla dewianta, by mógł się tam spuścić, to debilizm do sześcianu." Jakby tak było kolego że smród jest nie do zabicia to każdy by smierdział g..m!!!! TY też. Weź ty sie ogranij!!!!! Jakby było jak mówisz to maluchy po narobieniu w pieluche ( jakze naprawde mierdzącej kupy) śmierdizały by non stop, a jakos od dziecka po umyciu nieczuć, a mało tego rodzice czesto przy przewijaniu dziecka potrafia sie ubabrac w ty smrodku a jakos nikt nieczuje go. Doświadcz dzieciaku życia i dopiero pisz cos madrego , a nei głupoty same. Byc moze robisz pod siebie bo niechce Ci sie odejsć od komputera ale to neiznaczy ze kazdy śmierdzi. Zapacha kupy jak każdy inny da sie zlikwidować, nawet zapach skunksa po pewnym czasie zanika, a jest duzo mocniejszy od ludzkich fekaliów.

Gość natasza35
1.lubrykant 2.wino/drink 3.przystojny facet = udany sex analny

Gość gość
do powyzszego postu dopiesze bo mój. Każdy kto twierdzi ze sie nieda spuścic w zbyt luźna pochwe widać jakie ma doswiadczenie w seksie. A skoro tak twierdzi to musi sam mieć wyjątkowo małego ,albo faktycznie jakaś dysfunkcje mózgowa ze potrzebuj***ardzo mocnego uscisku zeby cokolwiek poczuć. Jeśli wiedziałbyc coś na temat seksu wiedziałbyc ze partnerka moze doprowadzic faceta do orgazmu delikatnym pieszczeniem, samym językiem bez ućisku czy wkładania do pochwy, jak również delikatnym msaowaniem żołędzi palcem. Do orgazmu doprowadzic moze wiele sytuacjii a nie tylko Jak uważasz penetracja pochwy. Usta są dużo luźneijsze w srodkuniz pochwa a jakos mozan dojść.

Gość gosc69up
Do tego gościa od smrodu g***a : Większego debila tutaj nie spotkałem. W dzieciństwie stary musiał posuwać cie w dupsko i srasz teraz po kątach i stąd ta niechęć do anala. Rozumiem :) nikt oprócz Ciebie nie pisze w taki prosty sposób co świadczy o tym żeś zapewne podstawówki nawet nie ukończył. Tak więc idź zmienić pieluche bo gownem zalatuje wyłącznie od ciebie :)

Gość gość
Do z 10:38 : Buahahaha gimbus to twoj stary a dostać to dostała twoja stara mojego pena w dupsko i tak powstales ty, czyli gowno :D pozdro