Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość d es q a

MASTURBACJA ORGAZM PROBLEMY

Polecane posty

Gość d es q a

hej!! dopiero od 2 lat uprawiam seks mimo ze najmlodsza nie jestem, kilka miesiecy temu odkrylam jak doprowadzac sie do super orgazmu, zwykle wspomagam sie filmikami :p strasznie nei moglam sie doczekac az moj kochany wroci z zagranicy zeby nauczyc go jak to robic i pokazac swoje nowe "odkrycie", niestety przyjechal ja nie moglam w ogole dojsc w sumie tylko raz mialam orgazm i nie wiem czy sie za bardzo przyzwyczailam do robienia tego rpzy filmikach czy peszyl mnie jakos czy moze mnie juz nie pociaga :/

Gość Wabiikaa
a sprobuj sama bez filmikow

Gość gość
to zle robisz ze sie masturbujesz. Lepiej dac chlopakowi. Ja daje swojemu i jest mi dobrze.

Gość s e sqa
no tak ale jakbys nigdy z facetem orgazmu nie miala?? a sama bys byla w stanie sie zadowolic to nie wierze ze bys tego nie robila?!

Gość gość
ja jestem w zwiazku i sie nie masterbuje. Moim zdaniem to ludzka glupota. Jak np walenie konia. Po to jest sie z kims by wspolzyc. Ja znam sie na zyciu i mam swoje zdanie na ten temat.

Gość s e sqa
po pierwsze jestem w zwiazku na odleglosc po drugie seks z parterem nie daje mi orgazmu nzjaca sie na zyciu istoto :p

Gość gość
moj tez jest daleko i jakos sie nie masturbuje.

Gość gość
jakos mnie do tego nie ciagnie by samej robic glupoty. Ja mam chlopaka i wspolzyjemy. A wy wypisujecie takie glupoty ze to smieszne jest.

Gość gość
gdybys tego nie robila to bys miala. Ja nie robie a mam dzieki chlopakowi.

Gość gość
widac ze to wszytsko piesze jedna i ta sama osoba to normalne ze sie masturbuja wszyscy a ci co tego nie robia to ajkies bezlibidowce :p :p